Site pictogram Colombiaans.nl

Colombiaan Sánchez gooit kont in de krib en wil vertrekken

Ook Colombiaan Sánchez tekent bij Ajax
globalsoccershop

Davinson Sánchez speelde in zijn debuutjaar bij Ajax, soms letterlijk, de pannen van het dak. Dat bleef vooral in Europa niet onopgemerkt. Al in de winterstop polste FC Barcelona naar de centrumverdediger. Inmiddels heeft Tottenham Hotspur, Chelsea en zelfs Real Madrid toegevoegd aan het rijtje geïnteresseerden.

Afgelopen zaterdagavond kon Sánchez het niet opbrengen om te spelen tegen Heracles. Trainer Keizer zei eerder dat het aan Sánchez en de transferperikelen lag, maar zei na de wedstrijd opeens dat hij pijntjes had en met de technische staf had besloten, dit in combinatie met zijn mentale gesteldheid, niet te spelen.

Ondertussen worden de fans steeds onrustiger. Op verschillende fansites en social media is men niet te spreken over het gedrag van de verdediger. Ook Marc Overmars krijgt de volle laag. Hij wordt naast ‘Marc Netto’ nu ook ‘Euromars’ genoemd omdat velen vinden dat hij zijn hand op de knip houdt. Gisteravond zat er tot in de late uurtjes een delegatie van Tottenham Hotspur bij Ajax om de Sánchez-deal rond te maken. Dit gesprek gaat vandaag zelfs verder. Men verwacht dat vandaag een gesprek tussen het management van Sánchez en Ajax zal plaatsvinden. Marc Overmars zei na de Europa League-finale direct al dat er voor veel spelers interesse is, maar dat iedereen zijn prijs heeft en hier weinig concessies aan gedaan zullen worden. Voor Sánchez vroeg hij eerder al 50 miljoen en sloeg daarom al een bod af van 40 miljoen. Ook kreeg Sánchez een sterk verbeterd contract aangeboden.

Ondertussen staat Ajax voor een belangrijke week. Het speelt donderdag namelijk een playoff-wedstrijd tegen Rosenborg BK. Het is te hopen dat Sánchez deze belangrijke wedstrijd kan spelen ongeacht waar zijn toekomst zal liggen.

Mobiele versie afsluiten