Site pictogram Colombiaans.nl

Colombia op slot vanwege corona

Colombia op slot
globalsoccershop

Colombia op slot vanwege corona. Het longvirus corona zorgt ervoor dat in de gehele wereld op verschillende niveaus maatregelen worden genomen om het virus niet verder te verspreiden. In Nederland werd gisteravond bekend dat er vooralsnog geen algemene “lock down” komt en iedereen zijn boodschappen door kan blijven doen. Ook blijven de grenzen in Nederland open. Dat is in Colombia wel anders…

Duque slagvaardig

Duque was er snel bij met het treffen van maatregelen. Al bij 13 besmettingen liet hij weten geen reizigers mee toe te laten uit risicolanden. Op dit moment zijn er in Colombia 54 besmettingen bekend maar president Duque heeft code geel uitgeroepen en men verwacht dat Bogotá als eerste in Colombia in een algemene lock down gaat, een zogenoemde huisarrest waarbij iedereen binnen moet blijven.

Colombia op slot

President Duque pakt door en sluit de grenzen nu helemaal tot 31 mei. Ook Chili en Peru hebben hun grenzen gesloten en ook Brazilië, Argentinië, Uruguay en Paraguay hebben hun grenzen gedeeltelijk op slot gegooid. In Paraguay hanteert men zelfs een avondklok.

Het is te hopen dat het aantal besmettingen overal ter wereld afneemt en men weer veilig de straat op kan en er gereisd kan worden.

Lees ook

– De leukste programma’s over Colombia.. gewoon gratis!
– President Duque stelt inreisverbod in tot 31 mei 2020
– Code geel in Colombia: Coronavirus

Volg ons op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.






* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

Mobiele versie afsluiten