Site pictogram Colombiaans.nl

Colombia captain James gewild door Engelse ploegen

De wraak van James op zijn oude club
globalsoccershop

Het spoor van James Rodríguez loopt al seizoenen dood bij de Koninklijke van Madrid. Zidane heeft de captain van Colombia nooit een eerlijke kans gegeven. Het contract van James loopt deze zomer af en dus kan het speculeren beginnen.

Grote schoonmaak

Real Madrid houdt deze zomer een grote opruiming. Naast James mogen ook Gareth Bale, Luka Jovic en Mariano Diaz vertrekken. Maar dat zijn niet de enigen. Naar verluidt zou het gaan om een compleet elftal, twaalf spelers die uit mogen kijken naar een andere club.

Ondertussen zijn er ook spelers die hard op weg zijn naarReal Madrid en op het verlanglijstje staan. Zo zou de club dicht bij een akkoord zijn met Pogba en Donny van de Beek. Ook zouden er concrete plannen zijn om Haaland en Mbappé los te weken bij hun clubs.

Manchester United en Everton zijn het meest concreet

Aan aandacht heeft de 28-jarige James Rodríguez geen gebrek. Manchester United, Arsenal, Chelsea, Wolverhampton lopen al een tijdje te flirten met de Colombiaan maar ook Everton heeft zijn interesse kenbaar gemaakt. Dat lijkt de club met de beste kansen.

Bij Everton zit namelijk trainer Carlo Ancelotti. Deze heeft een zeer goede band met James en was zijn coach bij Real Madrid en Bayern München. Ancelotti wilde James een paar seizoenen geleden ook al naar Napoli halen, maar de Colombiaan vertrok toen naar Duitsland. Nu zou Ancelotti James naar Everton willen halen.

Als het aan oud-international Faustino Asprilla ligt zou James het beste naar Manchester United kunnen verkassen. “Een mooie ploeg met internationale allure die altijd Europees speelt”, aldus Asprilla.

Slot

Het nieuwe seizoen wordt een belangrijke voor James. Hij moet speeltijd krijgen om zich in de kijker te spelen om deel te kunnen nemen aan de Copa America die Colombia medeorganiseert in 2021.

James is sinds de zomer van 2014 in dienst van Real Madrid. Op het eerste seizoen na werd het nooit een gelukkig huwelijk tussen de Koninklijke en de Colombiaan. In 2017 leende Real James uit aan Bayern München. Hier speelde hij 43 wedstrijden, scoorde 14 keer en werd in twee seizoenen twee keer kampioen van Duitsland. James zal zo’n 40 miljoen euro moeten kosten.

Volg ons op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.






* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

Mobiele versie afsluiten