Site pictogram Colombiaans.nl

Coach Brighton bemoeit zich met selectiebeleid Colombiaanse bondscoach Pékerman

globalsoccershop

Chris Hughton, coach van Brighton & Hove Albion, opperde het idee afgelopen weekend om zijn speler José Izquierdo mee te nemen naar Rusland deze zomer. Hij stak niet onder stoelen of banken dat hij José Izquierdo met Colombia wel heel graag op het WK zou zien schitteren.

Een eer om deel te nemen aan het Wereldkampioenschap voetbal

Hughton was van mening dat het spelen van een Wereldkampioenschap voetbal voor Izquierdo een “enorme eer” zou zijn. Ook had hij nog een boodschap voor de bondscoach Australië, Bert van Marwijk. “Neem ook gerust Mat Ryan mee”. Hugthon zegt dat het mes aan beiden kanten kan snijden. Voor de spelers is dit een manier om beter te worden, maar ook om het team Brighton verder te helpen.

Ook voegde hij eraan toe: “Met alle respect voor Colombia en Australië, maar misschien zijn zij er wel niet bij in Qatar 2022. Als je een international bent van Engeland, Spanje of Italië is die kans groter en krijg je als speler sneller de kans om beter te worden als je international bent”.

De Colombiaans international José Izquierdo debuteerde recentelijk tegen Spanje en scoorde een paar dagen later in zijn tweede interland tegen Kameroen.

Mobiele versie afsluiten