Site pictogram Colombiaans.nl

Ajax heeft Colombiaans jeugdinternational in het vizier

globalsoccershop

Eerder deze week kwam het bericht naar buiten dat Ajax het wel ziet zitten in Fernando Quintero. Mocht dat niets worden dan zou de ploeggenoot van Quinterito ook een optie zijn.

Diep in de buidel tasten

Ajax zal hiervoor diep in de buidel moeten tasten. Het draait allemaal om de 21-jarige Jorge Carrascal. De aanvallende middenvelder van River Plate zal Ajax moeten versterken in deze winter. Jorge Carrascal is geboren in het zonnige Cartagena maar begon zijn carrière bij Millonarios in Bogotá. In 2016 speelde hij een aantal seizoenen bij Sevilla B en vertrok toen op huurbasis naar Karpaty Lviv (Oekraine). Vorig jaar belande hij bij River Plate. Om de Colombiaans jeugdinternational in te lijven zullen de Amsterdammers maar liefst met 20 miljoen euro over de brug moeten komen.

Te duur

Waar Ajax Quintero te duur lijkt te vinden staan ze tegen een jonger talent uit Colombia niet onwelwillend. Carrascal kwam dit seizoen 8 keer in actie voor River Plate en scoorde hierin 2 keer. Volgens de Colombiaanse journalist Pipi Sierra (W Radio Colombia) is het al bijna zeker, Jorge Carrascal staat in heel nadrukkelijke belangstelling van Ajax. Ook zal Ajax nog deze maand zaken willen doen met de club uit Argentinië.

Volg ons op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.






* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

Mobiele versie afsluiten