Site pictogram Colombiaans.nl

Adidas brengt nieuwe shirt Colombia 2024 uit

nieuwe shirt Colombia 2024
globalsoccershop

Het gebeurt niet vaak dat Adidas van één land twee shirts tegelijk uitbrengt. Het voorjaar komt er aan, wij gaan ook gek doen. Naast het FC Barcelona limited edition van Karol G verkopen wij nu ook het nieuwe shirt van Colombia. Adidas brengt nieuwe shirt Colombia 2024 uit, zowel uit als thuis.

Het nieuwe shirt van Colombia 2024

Gisteren heeft Adidas en de Colombiaanse voetbalbond niet één maar maar liefst twee shirts uitgebracht. Het nieuwe thuisshirt met moderne accenten en kleuren waarin gespeeld gaat worden in het komende Copa America-toernooi dat in de V.S. gehouden zal worden. We gaan even kort in op de twee Colombiaanse voetbalshirts die Adidas en Federación Colombiana de Futbol hebben uitgebracht.

Het nieuwe thuisshirt van Colombia 2024

Het nieuwe thuisshirt van Colombia 2024 ziet er met de mooie tint geel oud en vertrouwd uit. Adidas zegt dat de shirts aan moeten voelen als een tweede huid en gebruikt zullen worden voor zowel de Copa America en de Olympische Spelen. Het nieuwe thuisshirt van Colombia moeten passie en trots symboliseren. Voor meer foto’s van het thuisshirt kijk hieronder via ons Instagram-kanaal.

Het nieuwe uitshirt van Colombia 2024

Zwart is de kleur van het uitshirt van Colombia 2024. Een uitzonderlijke kleur als je het ons vraagt. Volgens Adidas is de kleurcombinatie zwart en oranje uniek en staat dit symbool voor innovatie en de levendige geest van de nationale teams.

Foto’s van het nieuwe shirt Colombia 2024

Bondsvoorzitter Ramón Jesurun zegt dat hij hoop dat de nieuwe shirts voor de spelers veel inspiratie en creativiteit met zich mee zullen brengen. We hopen dat onze vrouwen en mannen een hoofdrol spelen in de wereld en het land veel vreugde zal brengen en de wereld hierdoor weer een eenheid zal vormen.

General Manager van Adidas Markus Morent zei dat het voor Adidas een eer is om de nieuwe shirts van Colombia te mogen lanceren. Het shirt waarvan hij weet dat dit een nationaal symbool van het land is. De lancering bracht veel pers en publiciteit met zich mee en draagt de formele titel ‘“Colombia, Aquí estamos” (Colombia, hier zijn we).

De selectie van Colombia

Wil je de selectie zien van de aankomende wedstrijden kijk dan even naar: het artikel Selectie voor EU-tour.

Mobiele versie afsluiten