Site pictogram Colombiaans.nl

Warner Bros. en Colombiaans.nl geven game Hitman 2 weg!

HItman 2 Colombia
globalsoccershop

Op 14 november 2018 kwam dan eindelijk Hitman 2 uit. Het stealthspel komt onder andere uit voor Xbox One en Playstation 4. In het spel draait het om Agent 47 die opdrachten zal moeten uitvoeren, waaronder Colombia! Wij mogen ter promotie van Hitman 2 maar liefst 2 spellen weggeven!

December dure maand? Laat ons je een handje helpen en doe mee!

Doe gezellig mee aan deze actie en wie weet win jij de game als leuk cadeau om te geven namens Sinterklaas of als kerstcadeau.

Wat moet je doen?

Wij mogen van Warner Bros. 2x het spel weggeven. 1x voor Xbox One en 1x voor Playstation 4. Wij publiceren morgenochtend een screenshot uit het nieuwe spel Hitman 2. Als jij hier een leuk onderschrift bij weet, maak je kans op het winnen van de game. Uiteraard moet je het onderschrift nog wel eventjes afsluiten met ‘X’ of ‘PS4’. Je kunt meedoen van 19 tot 23 november 2018.

Stay tuned !

Meer over Hitman 2

Met Hitman 2 neemt Agent 47 je mee naar verschillende uithoeken van de wereld. Een van die hoeken is Colombia, waar je door verschillende opdrachten uit te voeren achter de ware aard en oorsprong komt van Agent 47. Je wordt meegenomen door duistere straten, gevaarlijke zonovergoten jungles en andere sandboxlocaties. Wat zeggen anderen over de game? “De beste Hitman ervaring tot nu toe – Hitman stroomlijnt de huurmoordenaar belevenis. Naast alle vorige verbeteringen in het spel, krijg je in Hitman 2 een verbeterde spelersvoortgang en diverse aanpassingen aan de HUD/UI om je nog dodelijker te maken.”

Wat zijn de voorwaarden?

– Deelnemers kunnen meedoen aan de wedstrijd door het bericht te liken, een leuke onderschrift te bedenken en hierin te vermelden of zij de game willen winnen voor XboxOne of PS4.
– Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
– De winnaar wint 1x het spel voor óf Xbox One óf 1x het spel voor PS4
– Deelnemers kunnen meedoen van 19 – 23 november 2018
– De games worden aangeboden door Warner Bros en actie uitgevoerd door Colombiaans.nl
– De winnaar dient na ontvangst van de game een foto van zichzelf te plaatsen met daarin getagd de naam van de game, Warner Bros en Colombiaans.nl

DOE HIER DIRECT MEE MET DE WEDSTRIJD!


Liever direct kopen?

Koop hem hieronder dan via bol.com voor PS4, PC of Xbox One.

Andere berichten

– Hitman 2 in Colombia

Mobiele versie afsluiten