Site pictogram Colombiaans.nl

Voetbalshirts van Colombiaanse clubs te koop in Nederland

Voetbalshirts van Colombiaanse clubs te koop in Nederland

Voetbalshirts worden meer en meer een item om gewoon te dragen. Waar ze in het verleden vaak gedragen werden tijdens sporten of een voetbaltraining worden deze nu ook tot ‘dagelijkse garderobe’ gerekend. Voetbalshirts van Colombiaanse clubs te koop in Nederland, eindelijk!

In Nederland worden er voetbalshirts aangeboden bij de vleet, maar vaak kun je deze overal wel kopen en is er weinig unieks aan. Elke winkel verkoop nagenoeg hetzelfde. Daar probeert Jeffrey van Globalsoccershop verandering in aan te brengen. Hij verkoopt naast een aantal andere exclusieve voetbalshirts ook voetbalshirts van clubs uit Colombia.

Neem hier via deze link gelijk een kijkje –>

Over Globalsoccershop

Jeffrey is zijn bedrijf vorig jaar begonnen en is ontstaan vanuit de liefde voor de sport en dan met name voetbal. Waar hij op in wil steken is een duurzame relatie met zijn klanten en op de ‘zeldzaamheid’ van voetbalshirts. De voetbalshirts die Globalsoccershop verkoopt zijn dan ook niet te vinden in de Benelux of reguliere verkoopkanalen.

Voetbalshirts van clubs uit Colombia

Het assortiment dat Jeffrey verkoopt zijn originele voetbalshirts van clubs uit Brazilië, Mexico en nu dus ook Colombia. Op dit moment heeft hij zelfs deals met de clubs zelf! Hij verkoopt shirts van Deportivo Cali en Millonarios.

Hier blijft het niet bij. In een gesprek met Jeffrey vertelde hij dat hij op dit moment druk bezig is om ook deals met andere Colombiaanse clubs af te sluiten zodat het assortiment voetbalshirts uit Colombia groter en groter gaat worden. Dus ben jij een van de eerste in Nederland die in de nieuwste Colombiaanse voetbalshirts loopt? Je kunt nu de Colombiaanse voetbalshirts bestellen via de deze link die je gelijk op de pagina van Colombiaanse voetbalshirts brengt. En let op! Momenteel kan je profiteren van een leuke korting op de voetbalshirts! Dus twijfel niet en koop vandaag nog jouw voetbalshirt uit Colombia.

Over Deportivo Cali

‘Los Verdiblancos’ zoals Deport ook wel wordt genoemd werd opgericht in 1912 en speelt in het Estadio Deportivo Cali. Het was Deportivo Cali dat als eerste Colombiaanse voetbalclub de finale van de Copa Libertadores wist te halen in 1978 en later ook in 1999. Hoewel beide versies van de Champions League werden verloren behaalde de club wel negen keer het landskampioenschap.

Bekende spelers die in het groen wit speelden? Oh, dit ga je leuk vinden. Denk eens aan spelers zoals Mateo Cassierra (ex-Ajax), keeper Oscar Cordoba(zie foto hierboven uiterst rechts), Daniel Cruz (ex-Ajax), Freddy Grisales, Johan Mojica, Bernardo Redin, Hugo Rodallega, Carlos ‘El Pibe’ Valderrama, Jhon Viafara, Mario Yepes en Cristian Zapata.

Over Millonarios

Millos, Los Embajadores, El Ballet Azul alias Millonarios Futbol Club werd opgericht in 1946. In de jaren 50 kende het een gouden generatie toen het als een van de sterkste teams ter wereld werd beschouwd. Het wapen? Alfredo Di Stefano speelde in de aanval en wat niemand weet is dat hij zelfs vier interlands heeft gespeeld waarin hij een keer scoorde. Hoewel de club voor het laatst kampioen werd in 1988 kende zij wel een mooie kweekvijver van talent.

Spelers hebben bij Millos gespeeld zoals Di Stefano, Radamel Falcao, Hugo Galeano, Rene ‘El Loco / El Scorpio’ Higuita, Carlos ‘El Pibe’ Valderrama (zie foto hierboven uiterst rechts).

Mobiele versie afsluiten