Site pictogram Colombiaans.nl

Trailer piloot Escobar onthuld: American Made

globalsoccershop

Het is alweer een paar jaar geleden sinds de film opgenomen werd. Toch is gisteren de officiële trailer uitgekomen van de film American Made. Deze vertelt het op waarheid gebaseerde verhaal van de Amerikaanse piloot Barry Seal, die drugs vervoerde voor Pablo Escobar.

American Made vertelt het verhaal over Barry Seal. Deze smokkelde niet alleen drugs, maar ook wapens voor het Medellín Kartel van Pablo Escobar naar de Verenigde Staten. Daarnaast dealde hij drugs en deed aan het witwassen van geld. De rol van Barry Seal wordt gespeeld door Tom Cruise.

Het verhaal

Barry Seal werd de hoofdpiloot voor Escobar en vervoerde grote hoeveelheden drugs naar de V.S.. Toen hij uiteindelijk gepakt werd, hing er een gevangenisstraf van 10 jaar boven zijn hoofd. Toen de DEA hem benaderde of hij wilde infiltreren, ging hij in zee met hen, om het kartel ten gronde te richten. We zullen niet al teveel verklappen, want niet iedereen kent dit verhaal. De film zal vanaf september 2017 te zien zijn in de bioscopen van de Verenigde Staten. Wanneer hij precies in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend (verwachting: augustus 2017). De film is herhaaldelijk uitgesteld. Hopelijk kunnen de makers achterover leunen en de promotie op ‘Cruise’ Control zetten. American Made is voor een gedeelte gefilmd in Medellín en Santa Marta.

Trailer American Made

Koop Pablo Escobar producten via Colombiaans.nl bij Bol.com

Mobiele versie afsluiten