Site pictogram Colombiaans.nl

Shakira en Piqué, wel of niet uit elkaar?

globalsoccershop

Zijn ze nu wel of niet uit elkaar? Gerard Piqué sprak tijdens het referendum nog zijn steun uit naar een onafhankelijk Catalonië en werd hiervoor tijdens de wedstrijden van Spanje vorige week getrakteerd op fluitconcerten van de Spaanse fans.

De Colombiaanse pers had een paar dagen eerder bekendgemaakt dat Piqué en Shakira uit elkaar zouden zijn. De zangeres, die op 14 november Nederland zal bezoeken, zou haar spullen gepakt hebben en vertrokken zijn.

Shakira nam de beslissing

Toch plaatste Piqué een filmpje op Instagram waarin hij naar de repetitie van Shakira kijkt. Volgens ingewijden is Shakira Piqué zat en heeft zelf de beslissing gemaakt hem te verlaten. De twee zouden al een tijd lang niet meer samen in het openbaar zijn verschenen.

Verhuizen naar de Verenigde Staten

Shakira zou vinden dat Piqué de kritieken te vaak mee naar huis neemt en hij teveel in de negatieve belangstelling staat voor de roddelpers. Ze heeft meermaals gevraagd aan Piqué om zijn club achter te laten en samen met het gezin te verhuizen naar de Verenigde Staten. Hier zou Piqué volgens Shakira prima in de Major League Soccer kunnen spelen, net zoals onder andere David Villa, Kaká en Andrea Pirlo. Shakira zou in ieder geval graag Spanje of Catalonië, zo u wilt, willen verlaten.

Mobiele versie afsluiten