Site pictogram Colombiaans.nl

Schrijf je in voor het eerste Colombia-magazine in Nederland

globalsoccershop

De inschrijvingen komen mondjesmaat binnen en veel mensen vinden het initiatief erg leuk. Want wat zou het leuk zijn om het eerste Colombia-magazine in Nederland te mogen verwelkomen. De eerste inschrijvers staan al genoteerd!

Hoe werkt het?

Het Colombia-magazine komt 4x per jaar uit en zal boordevol exclusieve verhalen, interviews en achtergrondinformatie uit Colombia bevatten. Het wordt een prachtig blad waarbij we echt minimaal 100 gegarandeerde inschrijvers / jaarabonnees nodig hebben.

Op dit moment hebben we er echt nog wel een aantal nodig, dus hou je van Colombia? Vind je het leuk om het eerste Colombia-magazine te ontvangen? Schrijf je dan nu in, en voor 29,99 per jaar ontvang jij het eerste jaar 4x het Colombia-magazine.

Ter informatie

Het schrijven, maken, ontwerpen, illustreren, drukken en verwerken kosten erg veel tijd. Daarom moeten we helaas de volgende strenge regels in acht houden:

Inschrijven jaarabonnement Colombia-magazine

Schrijf je hieronder in als je een jaarabonnement wilt op het Colombia-magazine. We vragen voor nu alleen jouw naam en e-mailadres. Mochten we de 100 abonnees bereiken dan zullen we om meer contactinformatie vragen.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

*afbeeldingen en teksten in de foto kunnen wijzigen en hoeven geen realistische weergave te zijn van het magazine

Mobiele versie afsluiten