Site pictogram Colombiaans.nl

Samenwerking tussen Colombiaanse grootheden Shakira en Karol G

Karol G en Shakira
globalsoccershop

Dat Shakira haar scherpte terug lijkt te hebben is een feit. Na haar hit en samenwerking met Bizarrap waarin haar ex op de hak wordt genomen is de volgende hit aanstaande. Karol G en Shakira presenteren: TQG.

Liefde, de bakermat voor inspiratie

Beide dames hebben sinds een tijd hun relatie verbroken en hebben zo munitie vergaard om verbaal af te rekenen met hun ex-partners. De single TQG staat op het vierde studioalbum van Karol G genaamd “Mañana será Bonito”. Deze kwam afgelopen vrijdag uit. Ook Karol G had een appeltje te schillen met ex en rapper Anuel AA en het acroniem verwijst naar een couplet van dezelfde melodie met de tekst “Se te olvidó que yo estoy en otra / que te quedó grande la Bichota.”

TQG

Iedereen is benieuwd waar het nieuwe nummer TQG dan over gaat. Hierin zingt Shakira raken lines zoals “Jou met iemand nieuw zien deed me pijn”, “Ons leven samen ben ik vergeten. En dat is wat je beledigde. Het leven is voor mij nog beter geworden. Je bent niet langer welkom. En nu wil je terugkeren.”

Het schijnt namelijk dat Piqué een verzoeningspoging zou hebben ondernomen maar dat deze op niets is uitgelopen. Het nummer lijkt als therapie aan te doen want ze gaat door. “En nu wil je terugkeren, ik denk dat althans. Mijn foto’s zomaar liken”, klinkt het in ‘TQG’. “Ik zag wat je vriendin naar me gooide. Daar word ik niet eens boos van, ik lach, ik lach.”

Luister de hit van Shakira en Karol G hieronder.

De (v)echtscheiding

Iedereen kent het verhaal inmiddels wel. Het verhaal kan zo gebruikt worden voor één van Shakira’s nummers. Piqué bedroog Shakira met de 23-jarige studente Clara Chia. Shakira kwam hier achter en verbrak de relatie.

Ze nam een disstrack en zong hier onder andere in “Je verruilde een Ferrari voor een Twingo, een Rolex voor een Casio”. Deze hit ‘Session 53’ bereikte in 24 uur maar liefst 50 miljoen views op YouTube. Gerard Piqué reageerde hier ludiek en droog op door de volgende dag langs te rijden in een Twingo en zijn nieuwe horloge, een Casio, te laten zien.

Het restaurant uitgezet

De vete ging niet alleen tussen de twee kemphanen maar ook mensen daarbuiten. Afgelopen donderdag werk Piqué en zijn nieuwe vriendin in een Japans restaurant geweigerd. Toen hij hier toch wilde eten kreeg de beveiliging de opdracht op het koppel uit het restaurant in Barcelona te verwijderen. Gerard Piqué en Shakira hadden elf jaar een relatie en twee kinderen van 7 en 9 jaar oud.

Mobiele versie afsluiten