Site pictogram Colombiaans.nl

Reizen naar Colombia

Reizen naar Colombia
globalsoccershop

Reizen naar Colombia is een verademing voor iedereen die eens een nieuwe bestemming wil bezoeken na altijd maar weer de geijkte bestemmingen die iedereen bezoekt. Colombia is hét land om naartoe te reizen voor de aankomende jaren. Colombia is hot, merkte men ook tijdens televisieprogramma’s zoals ‘Eindelijk Thuis’, ‘Talenten zonder Centen’ en recentelijk nog ‘Wie is de Mol’. Ook in Nederland wordt het land steeds populairder onder toeristen. Maar Colombia is (nu nog) betaalbaar en er zijn geen hordes toeristen.

Reizen naar Colombia is…

Reizen naar Colombia is een kennismaking met een oude beschaving in ontwikkeling. Veel mensen in Colombia spreken vaak geen of nauwelijks Engels. Door de warmte en gastvrijheid van de mensen waan je je in een warm bad. De mensen zijn werkelijk de leukste mensen die je ooit hebt ontmoet. Spontaan, open en vriendelijk en altijd bereid om je te helpen, ook al is er misschien sprake van een taalbarrière, die vaak ook nog kan leiden tot grappige situaties.

Reizen naar Colombia betekent…

Reizen naar Colombia betekent, naast kennismaken met de gastvrijheid, ook een kennismaking met de warmbloedigheid van de mensen. Colombianen zijn aanwezig, dansen, drinken en eten graag, ze zijn graag bij elkaar en genieten van alles wat het leven hen biedt, ook al hebben zij materialistisch gezien in veel gevallen niet zoveel zoals wij in Nederland.

Go2Colombia, een echte Colombia-specialist

Go2Colombia.nl biedt jou als reiziger een prachtig avontuur in de vorm van een reis naar Colombia. De reis van je dromen die je gegarandeerd herinneringen voor het leven geeft! In de afgelopen jaren organiseerden wij regelmatig reizen voor groepen, zakenmensen, stellen en (adoptie)gezinnen naar Colombia om van een welverdiende vakantie te genieten en Colombia te (her)ontdekken. Bij Go2Colombia.nl heb je zelf zeggenschap over jouw reis, wij helpen je met het samenstellen van het reisschema. Dit omdat we Colombia kennen en men vaak verbaasd is over de grootte van het land, waarvan 53% onbegaanbaar is.

Kom eens vrijblijvend langs om te praten over jouw Colombia-reis

We maken tijdens de gesprekken aan onze gezellige etenstafel er altijd een feest van en samen met jou en/of jullie bespreken we de mogelijkheden en maken van de reis bijvoorbeeld een mooie mix van strand, flora, fauna, stad en koloniale bezienswaardigheden. Of je nu van koloniale steden, sneeuw, woestijn, strand of natuur houdt, alles kan. Loop door de prachtige kleurrijke smalle straatjes van havenstad Cartagena, doe een lekker bakkie Colombiaanse koffie in het historische oude centrum van Bogotá, rijd paard door de Cocora Vallei en leer salsa dansen in Cali. Nu is de tijd! Wij staan voor je klaar. Op deze manier ervaar je het echte Colombia. Betaalbare reizen naar Colombia, samengesteld op een directe, no-nonsense manier, dat zijn wij, de rest bepaal jij. Reizen naar Colombia doe je met Go2Colombia.nl.

Ga je mee naar Colombia? Bel ons voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak. Onder het genot van een kopje koffie kunnen we je alles vertellen over jouw aanstaande droomreis. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 261 06160 of 020 626 5869. Je bent van harte welkom!

Saludos en graag tot snel,

Jan-Willem
Go2Colombia.nl

Go2Colombia is SGR-lid onder nummer 3421
Go2Colombia is official KLM-agent
Mobiele versie afsluiten