Site pictogram Colombiaans.nl

Reisbureau Go2Colombia.nl op 1 september online!

globalsoccershop

Eindelijk is het dan zover en kunnen we gaan aftellen! Over precies 1 week gaat de website van Go2Colombia.nl online! We hebben maanden gewerkt om voor jou de mooiste reizen naar Colombia samen te stellen. We zijn er bijna helemaal klaar voor en we hebben er zin in!

We begonnen met Colombiaans.nl een nieuwsbron voor nieuws en bouwde dit uit naar exclusieve verhalen en achtergrondinformatie. Afgelopen november kwam hier de dansgroep Aires Colombianos bij. Kort hierop begonnen we het reisbureau Go2Colombia.nl en hebben we gisteren Ecolombia.eu aangekondigd. Het aanspreekpunt voor Go2Colombia.nl zal Jan-Willem zijn. Bij hem kun je direct terecht voor vragen en tips. Ook nu direct en ook in het weekend!

Na publicatie van het nieuwsbericht aan het begin van het jaar kwamen er al diverse aanvragen binnen maar Go2Colombia had nog geen website. Nadat we de eerste grote groep naar Colombia hadden gestuurd zijn we direct aan de slag gegaan. Dit resulteerde in een website met eigen informatie, eigen foto’s en een aantal fantastische en avontuurlijke voorbeeldreizen.

Go2Colombia.nl op donderdag 1 september online

Go2Colombia.nl zal op donderdag 1 september online gaan. Go2Colombia.nl verzorgt groepsreizen, adoptiereizen, dispuutsreizen, lustrumreizen en zakelijke reizen. Of gewoon een reis voor 2 natuurlijk.

Go2Colombia.nl mag zich rekenen tot official KLM-agent en SGR-lid met lidnummer 3421. Bij Go2Colombia.nl boek je jouw betaalbare reis naar Colombia. Je kunt straks kiezen uit een aantal voorbeeldreizen of deze gebruiken als “handvat” om met bouwstenen jouw reis verder uit te bouwen. Jij hebt helemaal de vrije hand om jouw reis in te richten zoals je zelf wilt. Uiteraard helpen we je waar nodig. Persoonlijk en deskundig reisadvies, daar staat Go2Colombia.nl voor.

De voordelen van Go2Colombia.nl

Naast dat Go2Colombia.nl een official KLM-agent en SGR-lid is zijn er meer voordelen. Go2Colombia.nl heeft al jarenlang ervaring in reizen naar Colombia, we zijn transparant en duidelijk, we hebben zelf regelmatig Colombia met ontzettend veel plezier bezocht, we hebben over de jaren heen een groot netwerk in Colombia opgebouwd en beschikken dus over de beste reistips van locals. Velen van jullie weten hoe mooi Colombia is en het zou fantastisch zijn als we samen Go2Colombia.nl beter zouden kunnen maken. Niet voor niets is daarom onze slogan: ‘Colombia, het bestbewaarde geheim van Zuid-Amerika’.

Spetterende Opening Deal

Ja, je leest het goed! We komen over een week met een spetterende Opening Deal die je beslist zult bevallen. Wil je op de hoogte blijven van de reizen, aanbiedingen, nieuws en interessante artikelen? Volg Go2Colombia.nl dan via onderstaande social media!

Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn
Volg ons op Google+

Heb je direct vragen voor Go2Colombia.nl?

Bel dan gerust even naar Jan-Willem via 020 626 5869 of stuur een e-mail naar info@go2colombia.nl.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Mobiele versie afsluiten