Site pictogram Colombiaans.nl

Woede en frustratie om organisatie Reggaeton Beach Festival Den Haag

globalsoccershop

Het was een prachtig idee. Farruko, Bad Bunny, Gente de Zone, Don Omar, J Alvarez en Maluma allemaal op één podium in Nederland. Een soort ‘Up on Smoke’-Tour voor artiesten in de Latijns-Amerikaanse urban scene. En dat op het strand! Het was alleen nog maar hopen op mooi weer. Maar voor iets dat te mooi leek om waar te zijn, was dat helaas ook zo.

De tickets zijn op Ticketswap niet aan te slepen. Op dit moment zijn er nog zo’n 50 verkrijgbaar, maar zijn er ook 438 verkocht. Nadat FunX, Den Haag FM en zelfs Metro Nieuws al schreven dat de artiesten die zouden komen optreden nog steeds niet waren bevestigd sloeg de paniek onder de feestgangers toe.

Onduidelijkheid en geen communicatie

Dat is de grootste frustratie van bezoekers van het Reggaeton Beach Festival. Het festival zou vandaag plaatsvinden in het The Hague Beach Stadium bij de strandweg. Gisteren zei FunX al dat de artiesten die men van de organisatie van het Reggaeton Beach Festival bekendmaakte, niet eens in de buurt zijn. Omega zat in de bak, Gente de Zone treedt op in Miami, Don Omar, J Alvarez en Bad Bunny zijn in New York en Farruko is in Texas. Vooralsnog is er nog steeds geen definitieve line-up bekend maar groeit de onvrede.

VVD-raadslid Monique van der Bijl stelde eerder al dat de presentatie van het festival ‘Heel erg misleidend is en dat zij hoopt dat als het festival niet wordt wat het publiek ervan verwacht, de organisatie het geld terug kan geven’. Hoe het programma er definitief gaat uitzien? Dat weten we waarschijnlijk pas als het echt begint. Reggaeton Beach Festival start om 14.00 uur.

Mobiele versie afsluiten