Site pictogram Colombiaans.nl

Ontvang de Vakantie- + Kerst-editie voor 22,-

globalsoccershop

Bolívar Magazine gaat stoppen. Dat is erg jammer natuurlijk, maar van het laatste nummer maken we een prachtig slotstuk.

Wat staat er in de laatste Bolívar 04?

We gaan onder meer naar Ajax voor wat interviews met zeer interessante mensen. Ook duiken we de politiek in, want volgend jaar zijn de verkiezingen. We praten over Kerst in Bogotá en leggen Noche de Velitas uit (de nacht van de kaarsen).

We zijn nog niet klaar met de interviews want we spreken met Jeroen van Loon van Stichting Help Colombia over hun missie, we spreken met Sabina van Ecolombia over haar handgemaakte producten uit Colombia en ook met de Nederlands/Colombiaanse Saskia Loretta van Erven Garcia. Zij is professioneel schermster en komt uit voor Colombia. Ook heeft Colombia zich geplaatst voor het WK en behandelen we weer een markant persoon in de Colombiaanse voetbalgeschiedenis, Adolfo Valencia. Dit en nog heel veel meer.

Bestel nu, dit is je laatste kans

Deze editie wil je niet missen! Ook leuk als cadeau voor Sinterklaas en Kerstmis. Vul hieronder jouw gegevens in en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie. Bestel hem nu al, want dit is echt de laatste. Het tijdschrift komt uit in (begin) december en wordt dan ook verstuurd.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Mobiele versie afsluiten