Site pictogram Colombiaans.nl

Nieuwe maatregelen Rutte betekent streep door Latin evenementen

streep door Latin evenementen
globalsoccershop

Gisteravond keken er 7,8 miljoen mensen naar de toespraak van Minister-president Mark Rutte. Waar iedereen hoopte op verlichting kwam er een harde mededeling: Geen evenementen tot 1 september 2020. Hiermee kwam er een dikke streep voor organisatoren die dachten in de aankomende lente- en zomermaanden een Latin evenement te organiseren.

Geen Colombian Vibes, Latin Village, Dias Latinos, Colombia Cultural of Pal Mundo

Wat een feestjaar had moeten worden eindigt in een marginaal jaar als het gaat om evenementenorganisatie. In de weken voorafgaand april werd niet alleen het Eurovisie Songfestival in Nederland afgelast, maar ook het EK voetbal 2020 en de Copa America. Omdat het om een jubileumeditie ging en Colombia deze Copa America medeorganiseerde zou Colombian Vibes deze zomer gehouden worden.

Ook bekende evenementen zoals Latin Village, Dias Latinos, Colombia Cultural, Cinema Colombiano of Pal Mundo zullen hun plannen moeten uitstellen tot in ieder geval ná 1 september 2020. De meeste organisaties hebben geen officieel statement uitgegeven, maar feit blijft dat men zal moeten kiezen: Of ná 1 september alsnog een evenement optuigen of toch een jaar opschuiven.

Latin evenementen najaar

Gelijk laait de vraag op hoe het zit met evenementen die georganiseerd worden na 1 september. Dit zal in de aankomende maanden duidelijk moeten worden. Het Latin Kerstfeest Feliz Navidad staat nog wel op het programma. Hopelijk geeft de overheid vóór september duidelijkheid over de toekomst van eventorganisatie. Het blijven spannende tijden, maar voor de komende maanden staat er een streep door Latin evenementen. Maar gezondheid staat boven alles, dit zodat we straks weer extra van elkaars aanwezigheid kunnen genieten! Houd vol en stay safe!

LEES OOK:
– Colombia verlengt lockdown tot 11 mei 2020

Volg ons op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.






* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

Mobiele versie afsluiten