Site pictogram Colombiaans.nl

De naam van het Colombia-magazine is bekend

globalsoccershop

Het was niet eenvoudig om een goede naam voor het magazine te bedenken. Vanwege verschillende administratieve redenen moest dit spoedig geregeld worden.

Het moest een naam zijn die direct met Colombia te maken heeft, maar niet de importantie hoefde te hebben dat deze per se alleen met Colombia te maken zou hebben. Na vele opties zoals Chibcha, Raíces, Maracuya, Cumbia, Chiva, Bacano, Santafe of Panela, hebben we uiteindelijk gekozen voor:

Bolívar Magazine

De voorbereidingen zijn al in volle gang. Er zijn veel mensen bezig om Bolívar van inhoud te voorzien. Het wordt een mooi blad en een echte binnenkomer. Spraakmakende verhalen van geadopteerden, verhalen over voetbal, films, dans, economie en columns van onder andere Jan Willem van Bokhoven (Holland House Colombia), Nico Verbeek en Luis Ernesto van Baren (Colombiaans.nl).

Het streven is om het eerste magazine bij de jaarabonnees op de deurmat te hebben aan het eind van januari. Dit wil je niet missen! Schrijf je hieronder in voor een jaarabonnement.

Voor de duidelijkheid:

* Het blad komt niet in de winkel.
* Een jaarabonnement is (veel) voordeliger dan het magazine los te kopen.

Schrijf je nu in

De kosten voor het jaarabonnement zijn 45,99 (Dit is voor heel 2017. Inclusief verzendkosten binnen Nederland. Verzending naar buitenland ook mogelijk). Schrijf je nu in!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Mobiele versie afsluiten