Site pictogram Colombiaans.nl

Morgen Colombia-dag: Wat gaan we doen?

Tropische supermarkt de mare
globalsoccershop

Morgen is er een heuse Colombia-dag in Alkmaar. Initiatiefnemer is Tropische Supermarkt de Mare. De supermarkt van Patricia en Charles willen iedereen die van Colombia houdt kennis laten maken met producten uit Colombia. Mocht je deze al kennen, dan kun je jouw voorraden weer aanvullen, let’s go!

Wat gaat er gebeuren?

Charles laat je de beste en lekkerste producten van Colombia zien die je kunt kopen. Dan moet je denken aan: Colombiana, Postobon, Colombiaanse koffie, mix voor Ajiaco, Besitos Calenos, Bocadillo, bunuelos, Harina de maiz, Natila con panela, Pasta de aji Panca, Bon Bon Bum-lollies en nog veel meer.
Naast dat je producten kunt kopen is er ook een koffie-proeverij waar je een speciaal gebrande koffie kunt proeven en hiervan bonen kunt kopen. Ook is er een DJ aanwezig die regelmatig draait op evenementen van Colombiaans.nl.

Kom je ook kijken?

Kom morgen kijken op de Colombia-dag in Alkmaar. De Colombia-dag vindt plaats in winkelcentrum De Mare in Alkmaar. Tevens is parkeren gratis, even als de Colombia-dag zelf. Kom langs en wees welkom! Tot morgen! Bekijk onder de foto meer informatie en adres.

Meer informatie

Wat: Colombia thema-dag (producten uit Colombia)
Organisatie: Tropische Supermarkt de Mare, Tayron Mola koffie en Colombiaans.nl
Datum: zondag 30 juni 2019
Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Locatie: Tropische supermarkt De Mare (Winkelcentrum De Mare)
Adres: Europaplein 49, 1825 TL Alkmaar
E-mailadres: trop-supermarktdemare@online.nl
Facebook-pagina: Tropische supermarkt De Mare
Het Facebook-evenement

Mobiele versie afsluiten