Site pictogram Colombiaans.nl

Niet mokken, lekker katje wokken

Niet mokken, lekker katje wokken
globalsoccershop

Ja, je leest het goed. Volgens de man in kwestie, David Flórez kun je katten prima gebruiken als diner.

In het zuidwesten van Antioquia, op een uurtje van Medellín ligt Amagá. Een man belde de politie vanwege een extreem penetrante geur dat er in de buurt hing. Volgens de beller leek de geur op dat van een rottend lijk.

Zowel de politie als de milieupolitie kwam een kijkje nemen. De milieupolitie klopt op de deur van een woning. Flórez deed open. De politie vroeg waar de sterke geur vandaan kwam. David Flórez zei heel stoïcijns: “Dat zijn zwerfkatten, maar die mag je niet doden want deze zijn bedoeld voor mijn avondeten”.

Flórez werd in de boeien geslagen vanwege artikel 339 van het wetboek van strafrecht, namelijk dierenmishandeling. Na een paar dagen kwam het politierapport naar buiten dat berichtte over de misdaad. De politie nam een witte zak uit de woning mee. Hierin zaten verschillende huiden van katten die in staat van ontbinding verkeerden.

Uiteindelijk werden er in het huis van de 31-jarige Flórez 5 huiden en schedels van katten gevonden. Tijdens het verhoor heeft de verdachte ook toegegeven de zwerfkatten te vangen, vervolgens te koken en hierna op te eten.

foto animalmascota

Mobiele versie afsluiten