Site pictogram Colombiaans.nl

Maluma en Jennifer Lopez samen in film

Maluma en Jennifer Lopez samen in film
globalsoccershop

Maluma en Jennifer Lopez samen in film. De film gaat ‘Marry me’ heten en de twee zijn zojuist gestart met de opnames van de film in New York. De inmiddels 50-jarige zangeres deelt op Instagram trots een foto van haar en de 25-jarige Colombiaanse popster Maluma.

Oefenen in New York

Ook Maluma deelde eerste een foto van hem en Jennifer Lopez die samen aan het werk waren in New York. De film Marry Me moet een romantische komedia worden waarin de twee sterren elkaars verloofden spelen. De twee latino’s hebben zojuist hun eerste draaidag op de set in New York er op zitten.

Het verhaal van Marry Me

De twee spelen dus elkaars verloofden die met elkaar gaan trouwen… Hoewel… Het verhaal krijgt een vreemde wending wanneer Maluma en J-Lo net op het punt staan om elkaar het ja-woord te geven, maar Jo-Lo er achter komt dat Maluma vreemdgaat. Maluma speelt een rockster die op dat moment optreedt in The Garden (Madison Square Garden). Zij komt achter het gedrag van haar geliefde en rockster en besluit spontaan iemand uit het publiek te kiezen met wie zij dan wél gaat trouwen. ‘Good old’ Owen Wilson is de gelukkige. Deze speelt overigens een wiskundeleraar die bij het concert aanwezig is. Wanneer de film uit gaat komen is nog niet bekend. Op dit moment is Jennifer Lopez nog te zien in de bioscopen met haar film ‘Hustlers’. Maluma en Jennifer Lopez samen in film, dat is een mooie kans voor Maluma om te laten zien wat hij kan op het witte doek. We zijn benieuwd en laten je als eerste weten hoe de film was.

Like en volg ons!

Facebook:

Instagram:
Volg ons op Instagram

Lees ook

– Review concert Maluma: Fans dromen weg bij stroperig concert Maluma

Mobiele versie afsluiten