Site pictogram Colombiaans.nl

Kom het 1-jarig bestaan van Aires Colombianos meevieren!

Colombiaans.nl organiseert met Aires Colombianos een Colombiaanse Folklore Avond
globalsoccershop

Het is bijna zover.. over iets meer dan 3 weken, op 24 september, viert de Colombiaanse dansgroep Aires Colombianos haar 1-jarig bestaan. Dat doet de swingende dansgroep in Club8 in Amsterdam. Het event van het 1-jarig bestaan is omgedoopt tot ‘Fiesta Colombia Folclórica’.

Op zaterdag 24 september is het zover… Het dak gaat eraf met diverse optredens van Aires Colombianos. Daarnaast wordt er gezorgd voor live muziek, DJ’s en gastsprekers. Er wordt een prachtig folklorisch feest gebouwd, maar daarnaast ook informatie verstrekt over Colombia.

Er zullen een aantal gastsprekers aanwezig zijn, waaronder Nathalie Rietman. Zij is de oprichter van La Vecina in Cartagena en is even in Nederland speciaal voor onder andere deze avond. La Vecina verzorgt voor de kinderen in de wijk La Boquilla in Cartagena de eerste levensbehoeften.

Het zal een avond worden met informatie, feest, folklore, dans en gezelligheid. Kom het 1-jarig bestaan meevieren van Aires Colombianos en neem iedereen mee die je kent! Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur. Iedereen is welkom. Wil je komen? Laat het iedereen weten via het Facebook-event Fiesta Colombia Folclórica.

Aires Colombianos – Fiesta Colombia Folclórica
Club 8 – Admiraal de Ruijterweg 56B, 1056 GL Amsterdam
Entree is 8,-
Zaterdag 24 september 2016
20.00 – 01.00 uur
Live Muziek – Optredens – Gastsprekers – Dans, DJ´s
Facebook-event Fiesta Colombia Folclórica

Mobiele versie afsluiten