Site pictogram Colombiaans.nl

KLM Werelddealweken 2020 begonnen. Bekijk hier vliegtickets naar Colombia

KLM Werelddealweken 2020
globalsoccershop

De KLM Werelddealweken zijn begonnen. Geen verkeerd moment om een ticket te kopen naar Colombia. Wees er wel snel bij om je slag te gaan, want het is bekend dat de beste tickets slechts in de eerste dagen verkrijgbaar zijn. We zien ticketprijzen voor Amsterdam – Bogotá voorbijkomen voor vanaf 520,-. Toch even de moeite waard om even te kijken, nietwaar?

Waar vliegt KLM in Colombia heen?

De laatste jaren heeft KLM zijn bestemmingen niet alleen in heel Zuid-Amerika uitgebreid maar ook in Colombia kun je met KLM en/of haar partners meerdere steden aandoen. Naast de bekende bestemmingen Bogotá en Cali kun je ook Cartagena en Pereira bezoeken. Je kunt niet alleen vanaf Amsterdam vliegen maar ook vanaf Eindhoven. Bekijk de tickets, data en prijzen.
Bekijk hieronder de tickets.

Waar kun je in Colombia naartoe vliegen?

Je kunt met KLM vliegen vanaf Amsterdam en Eindhoven naar Bogotá, Cali, Pereira en Cartagena.

Lees ook

» Ik ga op reis naar Colombia en neem mee…
» Een ode aan koloniaal Bogota
» De schoonheid van Colombia
» Colombia met een klein budget

Volg ons op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.






* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

Mobiele versie afsluiten