Site pictogram Colombiaans.nl

KLM en Go2Colombia.nl verloten vliegticket Colombia tijdens Colombian Vibes

KLM en Go2Colombia.nl verloten vliegticket Colombia tijdens Colombian Vibes
globalsoccershop

Hoewel het weer a.s. zondag stabiel lijkt te blijven, stijgt de temperatuur bij de organisatie van Colombian Vibes ondertussen tot grote hoogte. Gisteravond mochten tot onze grote vreugde, en verrassing, vernemen dat KLM en Go2Colombia.nl een vliegticket naar Colombia zullen verloten tijdens Colombian Vibes. Super Chévere!

Dit is jouw kans om zomaar onverwacht naar Colombia te gaan. Hoe werkt het? Heel simpel.

Hoe werkt de KLM en Go2Colombia-loting?

Er zijn 500 lootjes verkrijgbaar, die we tot een a5-formaat flyer hebben gemaakt. Op dit ‘lot staat op de achterkant een invulmogelijkheid. Er wordt gevraagd om je naam, achternaam, telefoonnummer en e-mailadres. Een lootje kost 5,-. Vul jouw gegevens in op het lootje, schreur het gedeelte met jouw gegevens eraf en doe het lootje in het de daarvoor bestemde inleverbak.

Leuk.. en dan?

Tijdens de rust trekken we een winnaar van het vliegticket naar Colombia. Maar we verloten dan ook een paar andere prijsjes.

Hoe kan ik de lootjes kopen?

Heel eenvoudig. De inloop van Colombian Vibes begint om 17.30 uur. Zoek na binnenkomst Jan-Willem van Go2Colombia op. Hij staat bij een tafeltje waar de lootjes gekocht kunnen worden, maar is tevens ook aanwezig voor tips als het gaat om Colombia-reizen. Je kunt bij hem afrekenen, wel graag gepast betalen.

Kan ik gelijk 10 lootjes kopen?

Dat is niet mogelijk. De bedoeling van de loterij is dat iedereen een zo’n ‘eerlijk’ mogelijke kans maakt op het ticket. Je kunt dus 1 lot kopen per persoon. Er zijn slechts 500 lootjes te koop, dat dan weer wel. Op is op.

Kan ik in discussie?

Nee.

Kortom

KLM biedt in samenwerking met Go2Colombia.nl en Colombiaans.nl een vliegticket aan naar Colombia. Deze is te winnen via een loterij. Alleen bezoekers van Colombian Vibes maken kans op het winnen van een vliegtickets naar Colombia.

We kijken er naar uit om jullie te ontvangen en hebben er zin in! Wat een memorabele dag gaat dit worden. Helaas kunnen we niet iedereen voorzien van een vliegticket naar Colombia, maar hopen met dit initiatief Colombia toch een stukje dichterbij te brengen. Wij gaan nu snel verder met de laatste lootjes voor de organisatie.

Team Colombian Vibes wenst jullie alvast een fantastische avond toe!

Lees meer over Colombian Vibes

Colombian Vibes Deel 1: Meet the Team
Colombian Vibes: Hoofdsponsor Avianca
Colombian Vibes: Hoofdsponsor Colombian Taste
Colombian Vibes: Hoofdsponsor Koffie Colombia
Colombian Vibes Deel 4: Het programma II – DJ THOMAQ
Colombian Vibes deel 4: Het programma IV: DJ Carlos
Colombian Vibes Deel 4: Het programma I
Colombian Vibes Deel 3: Amersfoort
Colombian Vibes Deel 2: De locatie

Colombian Vibes – MAG VOOR LAATSTE KEER UITBREIDEN!
Colombian Vibes – 24 juni Amersfoort

Mobiele versie afsluiten