Site pictogram Colombiaans.nl

James onzeker voor duel met Engeland

De wraak van James op zijn oude club
globalsoccershop

Hoewel Colombia een extra rustdag heeft, rijst de vraag of sterspeler James de wedstrijd tegen Engeland zal halen. James ging gisteren wederom vroegtijdig naar de kant met zichtbare frustratie. Het wordt een race tegen de klok.

We schrijven de 31e minuut. James wordt gewisseld. Colombia speelt stroperig en Senegal kan simpelweg niet beter. Tegen Polen loofde zelfs Frank de Boer Colombia nog, om zijn ‘gif’ in de ploeg. Tegen Senegal was de hele ploeg onherkenbaar. Het trage spel werd veroorzaakt doordat Colombia nooit in de wedstrijd leek te komen en Senegal de betere kansen kreeg.

Uitgebreid onderzoek

De medische staf zal vandaag en morgen uittrekken om James zorgvuldig te onderzoeken. “Ik maak me grote zorgen om James”, zei bondscoach Pékerman na de wedstrijd. “Voor de wedstrijd was er nog niets aan de hand en op moment weet ik zelf niet wat hij exact mankeert”.

Groepswinnaar

Colombia speelt dinsdag in de tweede ronde tegen Engeland. Yerry Mina van FC Barcelona kopte gisteren de 1-0 voor Colombia binnen en maakte ‘Los Tricolores’ zo groepswinnaar. Ook Polen won van Japan en hielp Colombia op die manier een handje. Het duel met Engeland start om 20.00 uur.

Mobiele versie afsluiten