Site pictogram Colombiaans.nl

Internationale luchthaven El Dorado beste van Latijns-Amerika

Internationale luchthaven El Dorado beste van Latijns-Amerika
globalsoccershop

De World Airport Awards 2023 zijn uitgereikt en we mogen er wederom trots op zijn: Internationale luchthaven El Dorado beste van Latijns-Amerika!

El Dorado International Airport in Bogotá wordt beschouwd als een van de grootste en belangrijkste luchthavens in niet alleen Zuid-Amerika maar geheel Latijns-Amerika. Dat is een heel mooie titel waarvan het niet de eerste keer is dat Bogotá deze krijgt.

Bogotá verheven boven andere wereldsteden

Eerder kreeg El Dorado al meerdere belangrijke erkenningen van SKYTRAX die de luchthaven in Bogotá eerder in 2022 ook al de titel ‘Beste luchthaven in Zuid-Amerika’ gaf. Deze keer dus over geheel Latijns-Amerika.

De internationale luchthaven van Bogotá kreeg deze erkenning boven andere luchthavens in steden zoals Mexico City, Lima, Quito, Santiago en Sao Paulo. Ook de prijs voor beste Luchthaven werd uitgereikt en ging naar Changi International Airport (Singapore). Niet heel bijzonder, aangezien deze luchhaven deze prijs al twaalf keer in ontvangst mocht nemen.

Nieuw project Dorado Max

De luchthaven van El Dorado bouwt op dit moment aan een nieuw project dat zijn infrastructuur en concurrentievermogen op internationaal niveau beloofd te veranderen. We zijn benieuwd hoe dit nieuwe project eruit gaat komen te zien en wachten met smart af. Wel kunnen we weer trots zijn op een mooie titel die zeker niet vanzelfsprekend is. Internationale luchthaven El Dorado beste van Latijns-Amerika, hoe cool is dat!

Mobiele versie afsluiten