Site pictogram Colombiaans.nl

Help Colombiaans.nl mee om te verbeteren.

globalsoccershop

We hebben je hulp nodig. Colombiaans.nl bestaat 5 jaar en we hebben zojuist ons logo laten vernieuwen. Geen heel grote veranderingen, maar het is toch net een tikje anders. We willen dat het logo herkenbaar en duidelijk blijft voor zowel jou als lezer als voor mensen die Colombiaans.nl niet kennen.

De volgende stappen naar professionalisering

Ondertussen zijn we achter de schermen druk bezig om te professionaliseren. Wij zullen in de aankomende weken hierbij regelmatig jouw hulp vragen. Want ook al is Colombiaans.nl een vrijwillig initiatief, ook dit willen we in de aankomende jaren gaan veranderen. Hopelijk mogen we je hulp vragen in een poll.

Tips? Laat van je horen!

Heb je tips voor ons? Heb je onderwerpen waarover je vaker wilt lezen? Zie je onderwerpen voorbij waarover je juist minder zou willen lezen? Andere suggesties? Help ons Colombiaans.nl beter maken en help iedereen.

Neem contact op!

Heb jij overal een mening over en kun je die onderbouwen met meer dan alleen de woorden ‘slecht’ of ‘ja, wel goed’? Dan zoeken we jou! Vertel ons wat je vindt van de website, evenementen en nieuwsberichten. Laat weten wat je graag veranderd zou willen zien op de website en help ons te bouwen aan een mooie toekomst voor Colombiaans.nl waarin iedereen de ruimte krijgt te lezen wat hij of zij leuk vindt. Wil je ons helpen? Stuur een e-mail naar info@ colombiaans.nl en geef aan:

Naam en e-mail. En geef gelijk je mening over:

Mobiele versie afsluiten