Site pictogram Colombiaans.nl

Hand Made Inspirations staat op Colombian Vibes

Hand Made Inspirations staat op Colombian Vibes
globalsoccershop

Veel bedrijven hebben ons gevraagd of er ruimte is om op Colombian Vibes te staan. Voor enkelen maken we een uitzondering. Zoals Hand Made Inspirations bijvoorbeeld.

Voor het project Makalú Wayuú ondersteunt Hand Made Inspirations een groep ambachtslieden die op de grens van Colombia en Venezuela leven. Zij hebben grote moeilijkheden om te overleven. Dit gaat ernstig ten koste van hun natuurlijke leefomgeving. De regering doet veel te weinig om deze belangrijke bevolkingsgroep te helpen. Beatriz heeft besloten hier iets aan te doen. Zij verkoopt namens Hand Made Inspirations prachtige handwerken voor het project Makalú Wayuú.

Maak het verschil

Door de verkoop van de prachtige Wayuú-producten kan Bea hun gemeenschap ondersteunen met bijvoorbeeld drinkwater. Deze eerste levensbehoefte is in leefgebied van de Wayuú zeer schaars. Uw hulp is dringend nodig. Alleen met jouw hulp kunnen zij een verschil maken.

Help mee

De producten die Bea morgen meeneemt komen rechtstreeks uit Guajira (schiereiland aan de Caribische Zee). De Wayuú, de oorspronkelijke inwoners van dit grondgebied van Colombia en Venezuela dragen hun kennis en vaardigheden over aan hun kinderen, al generatie op generatie. Dit vertaalt zich naar prachtige handwerken die gemaakt zijn met verschillende technieken, vormen en kleuren. De Wayuú maken hierbij gebruik van natuurlijke materialen uit hun omgeving en verven de draden van het weefsel.

Bea zal zondag haar bezoekers de prachtige handwerken van de Wayuú laten zien. Met de aankoop van een Wayuú-product ondersteunt u direct een belangrijke en vergeten bevolkingsgroep in Colombia. Ga in ieder geval even langs, maak een praatje met Bea en bekijk de prachtige producten. We staan er als Colombiaans.nl achter dit prachtige initiatief.

Mobiele versie afsluiten