Site pictogram Colombiaans.nl

Go2Colombia.nl het nieuwe reisbureau voor reizen naar Colombia

globalsoccershop

Het is zover. De website van Go2Colombia.nl staat online! Go2Colombia biedt reizen naar Colombia aan. Van groepsreizen, adoptiereizen, lustrumreizen tot zakelijke reizen. De initiatiefnemers van Go2Colombia.nl zijn Luís Ernesto (Colombiaans.nl) en Jan Willem.

Betaalbare reizen naar Colombia

Go2Colombia.nl biedt betaalbare reizen aan naar Colombia. Go2Colombia vindt het daarnaast belangrijk om te luisteren naar de wensen van haar reizigers. Er kan gekozen worden uit de voorbeeldreizen: Opening Deal, Rondreis Colombia Totaal en Koloniaal Colombia. Maar daarnaast kunnen reizigers ook zelf reizen samenstellen.

Wat biedt Go2Colombia aan voor ervaren Colombia-reizigers

Voor de reizigers die Colombia vaker bezocht hebben komt Go2Colombia zeer binnenkort met een speciale reis waarin heel exclusieve bezienswaardigheden en activiteiten te ondernemen zijn. Deze reis is voor de echte die-hards die mysterie en actie niet schuwen.

De werkwijze van Go2Colombia.nl

De werkwijze van Go2Colombia is persoonlijk en deskundig. Go2Colombia’s Jan Willem belt liever met je. Dat levert sneller resultaat op en maakt veel reiszaken snel een stuk duidelijker. Mocht je een leuke voorbeeldreis hebben uitgekozen dan kun je desgewenst hieromheen nog jouw eigen ‘specials’ toevoegen.
Go2Colombia bespreekt jouw wensen aan de telefoon en/of aan de gezellige keukentafel. Vervolgens worden er reisschema’s gemaakt en de dagen min of meer ingedeeld. De communicatie is direct en transparant. Geen verborgen kosten en je krijgt persoonlijk en deskundig reisadvies.
Go2Colombia is SGR-lid en official KLM-agent. Bekijk de website van Go2Colombia.nl.

Reizen naar Colombia doe je met Go2Colombia.nl. Colombia… het bestbewaarde geheim van Zuid-Amerika!

Mobiele versie afsluiten