Site pictogram Colombiaans.nl

Floortje naar het einde van de wereld: Colombia

globalsoccershop

Met een grote glimlach kondigde ze al haar vertrek naar Colombia aan. De 46-jarige Floortje zal na velen landen bezocht te hebben, toch eindelijk Colombia aandoen als bestemming. En niet zomaar een bestemming voor een reiziger, maar iemand die naar het einde van de wereld is gereisd in Colombia.

Floortje Naar het Einde van de Wereld, is een televisieprogramma waarin Floortje Dessing mensen bezoekt die op bestemmingen wonen die erg moeilijk te bereiken zijn. Floortje spreekt met hun over hun passie, woonomgeving, dagelijkse routine en de reden van emigratie. Niet alleen Nederlanders komen aan bod, meestal zijn het buitenlanders die uit hun thuisland zijn gereisd om elders een nieuw bestaan op te bouwen.

Floortje Naar het Einde van de Wereld mag rekenen op een zeer trouwe kijkersschare. Elke aflevering wordt steevast door meer dan een miljoen mensen gevolgd. Floortje Dessing en haar team zal binnenkort beginnen met het vijfde seizoen van het populaire tv-programma. Wanneer het nieuwe seizoen precies van start gaat is nog niet bekend.

Mobiele versie afsluiten