Site pictogram Colombiaans.nl

El Dorado beste luchthaven Zuid-Amerika 2016

Internationale luchthaven El Dorado beste van Latijns-Amerika
globalsoccershop

Ja, je leest het goed. El Dorado beste luchthaven Zuid-Amerika 2016. El Dorado werd als winnaar uitgeroepen door een wereldwijde enquete gehouden onder 13 miljoen passagiers. Vorig jaar eindigde El Dorado nog als derde. Met deze eerste plaats laat Bogotá vliegveld van onder meer Lima, Quito, Guayaquil, Sao Paulo, Santiago de Chile en Rio de Janeiro achter zich.

Natalia Abello Vives, de minister van Verkeer, zegt hierover: ‘Deze erkenning is erg leuk en onze werkwijze werpt zijn vruchten af. We hebben een grote investering gedaan van 2.3 miljard voor uitbreiding en modernisering van de luchthaven.’ Naast beste luchthaven van Zuid-Amerika was dit het tweede opeenvolgende jaar dat El Dorado maar liefst 4 sterren ontving voor beste personeel, efficiëntie, hoffelijkheid, taal, houding en kennis.


El Dorado is in de afgelopen jaren gegroeid van simpele doorvoervluchthaven naar een volwassen en vooral moderne luchthaven dat nu echt kan dienen als ‘poort van Zuid-Amerika’. Vandaag de dag is het een efficiente, veilige luchthaven en wederom mijlpaal voor Colombia.

sig en latam.discovery




Reactie President Santos

‘Dit is het bewijs dat we goed bezig zijn. We hebben nu zelfs de beste luchthaven van Zuid-Amerika! We willen een beter land, Colombia staat vandaag de dag voor een economische dynamiek als het gaat om toerisme’. ‘We zullen niet stoppen met investeringen en gaan 2.8 miljard pesos investeren.’

Mobiele versie afsluiten