Site pictogram Colombiaans.nl

Een prachtig totaalbedrag voor Lopen voor Colombia

Een-prachtig-totaalbedrag-voor-Lopen-voor-Colombia
globalsoccershop

Het zit er op. Het project Lopen voor Colombia is gesloten. Met een luide BANG nam Luis afscheid van het project. Maar niet voordat hij nog even de cheque ging overhandigen aan de founders van Stichting Help Colombia.

Slechts een paar dagen geleden deed hij een inval bij Jeroen en Arenda. Zij hebben een zoon uit Colombia geadopteerd. Toen zij deze ophaalde in 2005 raakte zij al snel verliefd op het land. Het zien van de grote verschillen tussen rijk en arm deden hun besluiten om hier iets aan proberen te doen. Een aantal jaren was Stichting Help Colombia een feit. Ondertussen hebben zij door onder meer Latin Vibes, Colombiaans.nl en Lopen voor Colombia meer naamsbekendheid mogen ontvangen.

Bekijk hieronder de slotfilm

Luis nam afscheid van het project Lopen voor Colombia met de volgende boodschap:

“Lieve donateuren!
– Hierbij laat ik jullie officieel weten dat het project Lopen Voor Colombia is gesloten.

Sinds mei van dit jaar heb ik geld ingezameld voor het tehuis met gehandicapte kinderen en gehandicapte ouderen. In de film reik ik dé cheque uit met het definitieve eindbedrag.

Bekijk het filmpje mét geluid. Ik ben dankbaar voor het prachtige bedrag en wil jullie een feestelijk uiteinde wensen en een prachtig en gezond 2020!

Geniet van de film!”

Totaalbedrag

Het is volgens Luis niet altijd makkelijk geweest. Vooral in de laatste 4 maanden leefde hij als een part-time sporter die in de laatste maanden maar liefst 600 kilometer liep om goed aan de start te verschijnen. Wat volgde was een Rocky Run die succesvol uitgelopen werd. Hij vlogde en maakte onderstaande after movie die al meer dan 150 keer bekeken werd. Het filmpje is echt de moeite waard. Bekijk deze hieronder. Het totaalbedrag dat Luis uiteindelijk ophaalde met behulp van particulieren, vrienden, kennissen, collega’s, bedrijven, organisaties en instanties was maar liefst 6145.-.

Een prachtig bedrag dat omgerekend in Colombiaanse valuta meer dan 20 miljoen Peso is. Een mooie prestatie en de grootste inzamelingsactie alleen voor Colombia ooit in Nederland. Tevens een verdubbeling van het bedrag dat Luis in 2012 ophaalde (3030.-).

RANKING

De ranking van de Rocky Run was als onderstaand:

5 km:
plaats 406 van 7105 (deelnemers)

10 mile:
plaats 199 van 4199 (deelnemers)

Italian Stallion Challenge:
plaats 130 van 2668 (deelnemers)

Volg ons op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.






* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

Mobiele versie afsluiten