Site pictogram Colombiaans.nl

Ecolombia sluit zich aan bij Colombiaans.nl

Ecolombia-officieel-onderdeel-van-colombiaans
globalsoccershop

Ecolombia is opgericht door Sabina Velthuijsen. Door haar reizen door Colombia maakte zij kennis met de prachtige kleurrijke producten van Colombia. Zij raakte zo onder de indruk van de ontwerpen en de kwaliteit dat ze contact is gaan zoeken met de designers.

Ze kwam terecht bij allerlei familiebedrijfjes. Het enthousiasme waarmee de families hun bedrijfjes aan het opbouwen zijn is werkte aanstekelijk. Sabina is een paar families met mikrokrediet gaan helpen om meer te kunnen gaan produceren dan ze gewend waren, zonder zich te bemoeien met de producten, kleuren of design. De zendingen die ze opgestuurd krijgt zijn dan ook voor haar altijd weer een verrassing.

Ecologisch Colombia

Alle producten worden zoveel mogelijk met de hand gemaakt, en uit natuurlijke materialen. De horloges bijvoorbeeld zijn van hout, bamboe, leer of tagua-noot gemaakt. Volledig duurzaam, eigenlijk alleen op het batterijtje na. Het principe van hoge kwaliteit, duurzame materialen, en eigen originele ontwerpen door kleinschalige familieondernemingen is dan ook haar uitgangspunt geworden voor Ecolombia. Met als resultaat dat ieder produkt uniek is, en zij stuk voor stuk iets extra’s zullen toevoegen aan je garderobe of in je huis.

Vandaag bestaat het assortiment uit gebreide poncho’s, horloges, tassen, schoenen, sieraden, thee kisten, sleutelhangers, sjaals, sieraden, e.d.. In december wordt het assortiment uitgebreid met nieuwe artikelen.

Mensen gevraagd

Vind je het leuk om eens achter de Ecolombia-kraam te staan? Laat dit dan weten in het formulier hieronder. Ecolombia zoekt altijd mensen die het leuk vinden om handgemaakte spullen uit Colombia te verkopen.

Producten bekijken?

De website komt eraan! Voor nu, neem gerust een kijkje in de winkel van Colombiaans.nl, want daar staat een kleine greep uit het assortiment.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Mobiele versie afsluiten