Site pictogram Colombiaans.nl

Dochter president Santos stapt in het huwelijksbootje

globalsoccershop

De enige dochter van president Santos is afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt. María Antonia Santos is getrouwd met golfer Sebastián Pinzón waarmee zij al 5 jaar een relatie had.

Toen zij zich net verloofd hadden plaatste de ‘First Lady’ van Colombia op Instagram al een mooie foto met de tekst “Sebastián, welkom in onze familie”. De 27-jarige Sebastián is 1.90 lang en wordt beschreven als “vrolijk” en “leuk”. Hij studeerde administratieve informatica aan de Barry University in Miami. Hij kreeg in Miami een beurs omdat hij een groot talent voor het golven heeft. Colombia heeft geen grote reputatie op het gebied van golf, maar Sebastián mag zich volgens kenners scharen in een zeer unieke groep “toptalenten” en reist de wereld rond om toernooien te spelen.

De vader van Sebastián is een succesvol ondernemer Mario Fernando Pinzón. Hij is één van de grootste pioniers ter wereld op het gebied van telecommunicatie. Zijn moeder Alicia Naranjo heeft verschillende posities bekleed in de publieke en private sector. Zij was directeur van Invías en lid van de Colombiaanse Kamer van Infrastructuur.

María is 24 jaar oud en afgestudeerd aan de Brown University in de Verenigde Staten. Zij studeerde daar neurowetenschappen. De bruiloft vond plaats op Hacienda Hatogrande in het dorpje Sopó (Cundinamarca). Naast dochter María, heeft de president nog twee zonen genaamd Martin en Esteban.

Foto’s: elespectador & Juan David Tena

Mobiele versie afsluiten