Site pictogram Colombiaans.nl

Colombian Vibes uitverkocht maar wilde je toch gaan? Lees verder

globalsoccershop

Zelf konden we het ook niet geloven toen woensdagavond alle tickets uitverkocht waren. Dit na slechts 8 dagen! Een mooie mijlpaal. Nu kunnen we een mooi record neerzetten door zoveel mogelijk Colombia-liefhebbers te laten kijken naar een wedstrijd van Colombia. Maar lees je dit, heb je geen kaarten kunnen bemachtigen, maar wilde je toch gaan? Lees dan verder!

Niet getreurd, want er is nog hoop! We hebben gisteren gesproken met de locatie over uitbreiding van de zaal. Bij een akkoord zou dat betekenen dat het feest naar een grotere zaal wordt verhuisd. Met nog 3,5 maand te gaan, zou dit goed moeten lukken. We streden eerder al om überhaupt een zaal te krijgen, omdat we vreemd werden aangekeken toen we dit idee vertelden. Hoe groot was de verrassing toen we gisteren de locatie lieten weten al uitverkocht te zijn. Men keek ons aan met open mond en grote ogen…

Geduld…

De locatie gaat nu bekijken in hoe verre het mogelijk is om de zaal uit te breiden of om het feest naar een grotere zaal te verplaatsen. Wat we van je vragen is een momentje geduld, want hebben hier zelf geen invloed op. Hopelijk krijgen we spoedig een positief bericht en kunnen we nog meer Colombia-liefhebbers ontvangen. Dat zou fantastisch zijn. We houden je op de hoogte en doen ons best.

Mobiele versie afsluiten