Site pictogram Colombiaans.nl

Colombian Vibes presenteert: Kerstfeest ‘Feliz Navidad’

Latin Vibes - Feliz Navidad
globalsoccershop

Het bleef nog lang onrustig op WhatsApp, e-mail en priveberichtjes op Facebook. Mensen praten nog steeds over Colombian Vibes en we krijgen regelmatig de vraag wanneer er weer een mooi feest op de planning staat. Welnu… we hebben nieuws… We organiseren wederom een feest en wel op 15 december!

We probeerden het nog eventjes stil te houden, maar het bericht lekten aan alle kanten uit en dat vraagt uiteraard om wat uitleg…

Van Colombian Vibes naar Latin Vibes

Het thema van dit feest is ‘Feliz Navidad’. Het vorige feest dat we organiseerde heette Colombian Vibes. Omdat we een grotere doelgroep willen aanspreken wijzigen we de naam naar Latin Vibes. Hetzelfde recept, nagenoeg dezelfde teamleden, dezelfde locatie en nóg meer verrassingen.

» Koop hier direct tickets voor Latin Vibes – Feliz Navidad ?

Latin Vibes – Feliz Navidad

We zitten nog ruim 3,5 maand voor Kerst, maar verwachten een stormloop aan kaarten die verkocht gaan worden. Bemachtig nu jouw kaarten voor ‘Feliz Navidad’ zo snel mogelijk via onderstaande link. Ondertussen is de Early Bird-kaartverkoop afgelopen weekend gestart. Hier zit een limiet aan, dus scoor jouw Early Bird-tickets zo snel mogelijk, want deze worden hierna duurder.

Het goede doel

Omdat het Kerst is willen we een goed doel bij het feest betrekken. We hebben daarom niet gekozen voor 1 maar voor 2 goede doelen. We hebben gekozen voor Stichting Juconi en Stichting Help Colombia om te ondersteunen. Beide organisaties maken zich sterk om Kinderen in Colombia te voorzien van de eerste levensbehoeften. Met de aankoop van een ticket ondersteun je direct deze prachtige initiatieven.

» Koop hier direct tickets voor Latin Vibes – Feliz Navidad ?

Wat kun je verwachten?

Salsaband Groove Patada komt de boel weer op stelten zetten met hun salsa sound. Ook DJ Colombo is van de partij en ook het eten mag niet ontbreken. Het typische Colombiaanse eten wordt daarom wederom verzorgd door Colombian Taste. Geniet van elkaar, de live band, het Colombiaanse eten en dans op de heerlijke ritmische klanken van salsa, cumbia, vallenato en reggaeton.

Suit up!

Het wordt een fantastisch feest geheel in Latin Kerststijl! Dus neem niet alleen je allerbeste vrienden en vriendinnen mee, maar ook je goede humeur! Chica’s, tut je prachtig op, chico’s, suite up! Het wordt namelijk een Kerstfeest in stijl met de dresscode; feestelijk (jurken/pakken mogen, maar ook overhemd en nette broek). Vamos!

Tickets

Verzeker je nú van tickets, want aan de deur wordt niet verkocht
» Koop hier direct tickets voor Latin Vibes – Feliz Navidad ?

Kortom:

Wat: Latin Kerstfeest genaamd: Latin Vibes – Feliz Navidad
Locatie: Zandfoort aan de Eem
Eemlaan 100, 3812 ED Amersfoort
Datum: Zaterdag 15 december 2018
Tijd: 20.00 – 02.00 uur
Tickets: Koop HIER direct tickets
Facebook: Facebook event
Website: www.latinvibes.nl

Mobiele versie afsluiten