Site pictogram Colombiaans.nl

Colombian Vibes – MAG VOOR LAATSTE KEER UITBREIDEN!

globalsoccershop

Colombian Vibes breidt wederom uit. Zojuist hebben we toestemming gekregen van Zandfoort aan de Eem om uit te breiden naar maar liefst 2 zalen. Dat betekent 2 zalen, 2 beeldschermen en één groot Colombiaans feest! Wat wordt dit gaaf.

Stel je voor. Colombia wint de eerste wedstrijd. De tweede wedstrijd spelen zij tegen Polen op de avond van Colombian Vibes. Stel je voor dat Colombia ook deze wint, dan zijn ze zeker van de tweede ronde! Deze wedstrijd zenden we ‘live’ uit. Het wordt een gezellige boel!

Naar 2 zalen

Ok, dit hadden we niet verwacht. We vertelden al eens dat we van veel locaties niet eens een reactie kregen toen we vertelden over dit idee Colombian Vibes. Locatie Zandfoort aan de Eem was de enige die ‘iets’ zag in dit plan en we kregen een zaal. Hoe mooi was het nieuws dat wij na 8 dagen konden vertellen dat de zaal compleet was uitverkocht. We kregen de hoofdzaal en verkochten deze ook uit.

Jullie mening telt!

Wat moesten we doen? Blij zijn en wachten tot het 24 juni is, of toch proberen beide zalen uit te verkopen en Amersfoort echt geel-blauw-rood laten kleuren? We hebben zorgvuldig naar jullie geluisterd en alle voor- en nadelen bekeken. Niemand mag er verloren bij lopen, in beide zalen moet het feest zijn, er moeten minimaal twee grote beeldschermen zijn, er moeten EHBO’ers en beveiliging aanwezig zijn. Dit regelen we allemaal. De veiligheid van jullie staat voorop, koste wat kost. Dit hebben we rond, dus we kiezen er officieel voor om uit te breiden!

Kaarten kopen is bijna een MUST!

Officieel hadden we in het persbericht aan Zandfoort aan de Eem aangegeven dat er ook kaarten verkrijgbaar zijn aan de deur. Dit om een slag om de arm te houden. De kaartverkoop is ondertussen doorgegaan en gaat nu weer op gang komen. Daarom is het meer dan aan te raden om kaarten te kopen. Want wanneer we bij de 520 verkochte kaarten zijn, gaat de deur dicht en moeten we echt mensen teleur gaan stellen. Nu al hebben meer dan 400 mensen een kaart gekocht, dus we zitten bijna echt vol. We willen geen mensen weigeren, hadden dit ook niet verwacht, maar kaarten kopen is bijna een must! Bij dit feest wil je bij zijn! Samen feesten én een WK-wedstrijd van Colombia kijken!

Vanaf maandag gaan we je op de hoogte houden van het programma van Colombian Vibes.

BESTEL DIRECT JE KAARTEN!

Tickets bestellen voor Colombian Vibes

Tickets kosten 5,- per persoon en kunnen besteld worden via onderstaand formulier.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Kaarten
info@colombianvibes.nl

Website
www.colombianvibes.nl

Extra informatie:
Facebook-event
Huisregels en voorwaarden

Lees meer over Colombian Vibes

Colombian Vibes Deel 1: Meet the Team
Colombian Vibes Deel 2: De locatie
Extra kaarten beschikbaar voor Colombian Vibes!!
Colombian Vibes uitverkocht maar wilde je toch gaan? Lees verder
Colombian Vibes – 24 juni Amersfoort

Mobiele versie afsluiten