Site pictogram Colombiaans.nl

Colombian Vibes: Hoofdsponsor Colombian Taste

globalsoccershop

Colombian Vibes kan niet bestaan zonder jou, de bezoeker. Ook vrijwilligers, locatie en sponsoren zijn tot de levensaderen van dit event te rekenen. Sponsoren zijn nodig om de avond te voorzien van een passende invulling. In de aankomende tijd besteden we aandacht aan de sponsoren. De vorige keer vertelden we over EcoFique en Koffie Colombia. Vandaag vertellen we je over de derde hoofdsponsor, Colombian Taste.

Colombian Taste is een food truck en voorziet in cateringservice. De drijvende krachten achter deze Colombiaanse foodtruck zijn Ada en dochter Yaneth. Met hun truck verkopen zij Colombiaanse gerechten en willen zij hun Colombiaanse passie voor eten tonen.

Vers- en handgemaakt!

Alle gerechten worden vers- en handgemaakt. Wanneer je een gerecht besteld bij Colombian Taste zullen je smaakpapillen getest worden door de variatie in kruiden. De variatie van kruiden is immers de basis van de Colombiaanse keuken. Nieuwsgierig? Dat komt goed uit, want we zijn trots te mogen melden dat Colombian Taste met hun food truck ook op Colombian Vibes staat! Bestel een gerecht, doe je ogen dicht en waan je je in Colombia. “Beleef” elke hap!

Colombian Taste staan op verschillende evenementen en markten in Ede, Den Haag, Eindhoven, Wageningen, Apeldoorn, WK-Adoptiekids en op 24 juni ook op Colombian Vibes! Op 24 juni laten zij je kennis maken en genieten van al het moois wat de Colombiaanse keuken te bieden heeft.

Wat schaft de pot?

Colombian Taste heeft veel lekkers voor je in huis. Wil je een voorproefje van hun lekkers?
Op 24 juni komen zij je heerlijks laten proeven zoals:

Meer informatie?

www.colombiantaste.nl
Facebook-pagina
info@colombiantaste.nl

WIL JE SPONSOREN?

Wil je met jouw bedrijf ook sponsoren?
Neem dan snel contact op met Luis Ernesto van Baren
via: 06 43 555 650 of vul het contactformulier hieronder in

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Mobiele versie afsluiten