Site pictogram Colombiaans.nl

Colombian Vibes definitief uitverkocht

Colombian Vibes definitief uitverkocht
globalsoccershop

Uniek, fantastisch, dankbaar en uitdagend. Dat zijn de woorden die tot mij kwamen toen ik afgelopen woensdagavond de laatste ticket mocht verkopen. Colombian Vibes is definitief uitverkocht, er kan letterlijk geen muis meer bij.

Veiligheid voorop

Ondertussen ontvangen we nog steeds bestellingen voor tickets en blijkt de animo om gezamenlijk een wedstrijd te kijken immer hoog. Begrijpelijk natuurlijk, maar ook de locatie Zandfoort aan de Eem heeft een grens. Soms vraagt men ‘ach, die 2/3 man extra maakt toch niet uit? Helaas moeten wij dan ook ‘nee’ verkopen. Dit om de simpele reden dat wij de veiligheid zoveel mogelijk willen waarborgen. Er zullen die avond beveiligers en EHBO’ers aanwezig zijn om de avond zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Als iedereen een topavond heeft gehad en er zich geen onveilige situaties voor hebben gedaan is de avond geslaagd. We zullen meer dan 500 Colombia-liefhebbers mogen ontvangen op 24 juni 2018. Dat is de grootste bijeenkomst voor Colombianen die ooit in Amersfoort is gehouden en misschien op Nederland – Colombia in de Arena (november 2012) na, het grootste aantal in groepsverband bekeken wedstrijd ooit in Nederland. We hebben al een record neergezet.

Elke 4 jaar?

Mocht Colombian Vibes goed verlopen, misschien moeten we er dan over nadenken om dit feest tot een WK-event te maken. Dat zou helemaal geen slecht idee zijn. Ieder WK een feestje mét uitzending van een WK-wedstrijd van Colombia. En van een beetje feest zijn we toch niet vies? Colombian Vibes definitief uitverkocht, ik kan het nog steeds niet geloven. Ik kijk er zo naar uit! Het beloofd een zwoel avondjes te worden, met veel verrassingen voor de bezoekers. Dat is mijn belofte.

Luís Ernesto van Baren
– Colombiaans.nl

Lees meer over Colombian Vibes

Colombian Vibes: Hoofdsponsor Avianca
Colombian Vibes: Hoofdsponsor Colombian Taste
Colombian Vibes: Hoofdsponsor Koffie Colombia
Colombian Vibes Deel 4: Het programma II – DJ THOMAQ
Colombian Vibes deel 4: Het programma IV: DJ Carlos
Colombian Vibes Deel 4: Het programma I
Colombian Vibes Deel 3: Amersfoort
Colombian Vibes Deel 2: De locatie
Colombian Vibes Deel 1: Meet the Team
Colombian Vibes – MAG VOOR LAATSTE KEER UITBREIDEN!
Colombian Vibes – 24 juni Amersfoort

Mobiele versie afsluiten