Site pictogram Colombiaans.nl

Colombian Vibes Deel 4: Het programma III – Miguel Osorio

globalsoccershop

In deze reeks vertellen we je iets over het programma van Colombian Vibes. De vorige keren presenteerden we je al DJ Thomaq en Aires Colombianos. Met grote trots kunnen we je nu vertellen dat je op 24 juni nu ook kunt genieten van Miguel Osorio.

Deze accordeon virtuoos uit het Colombiaanse Barrancabermeja speelt vallenato en cumbia. Ook voor klassiekers op het gebied van merengue, salsa en rancheras is hij te porren. Miguel Osorio trad eerder op bij Dias Latinos.

Miguel Osorio, een man met vele talenten

Miguel Osorio is al iets meer dan 15 jaar in Nederland, speelt accordeon en werkt onder andere als acteur en scenarioschrijver. Het is zelfs mogelijk om taallessen bij hem te volgen.

Ook de vrouw van Miguel, Hannah, is ondertussen behendig in het zich eigen maken van de Colombiaanse cultuur. Zo leerde zij van haar schoonfamilie onder andere de chendé en de cumbia. Daarnaast danst en zingt zij mee in de band van Sabroso.

Volg Miguel Osorio

Website

Koop de laatste kaarten

De tijd begint te dringen! Koop snel de laatste kaarten. Want op is echt op en er komt dan geen deurverkoop meer. Tickets kosten 5,- per persoon en kunnen besteld worden via onderstaand formulier.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Meer Colombian Vibes

Colombian Vibes Deel 1: Meet the Team
Colombian Vibes Deel 2: De locatie
Colombian Vibes Deel 3: Amersfoort
Colombian Vibes Deel 4: Het programma I
Colombian Vibes Deel 4: Het programma II – DJ THOMAQ
Colombian Vibes: Hoofdsponsor EcoFique
Sponsoren gezocht: Colombian Vibes

Mobiele versie afsluiten