Site pictogram Colombiaans.nl

Colombian Vibes Deel 4: Het programma I

globalsoccershop

Colombian Vibes Deel 4: Het programma I

In de afgelopen weken hebben we je verteld wat Colombian Vibes is. Over de locatie, team en stad waar het event gehouden wordt. In de aankomende weken vertellen we je iets over het programma.
Dat Colombian Vibes een 5-jarig jubileumfeestje is van Colombiaans.nl weten we nu wel. De vragen die we nu vooral krijgen zijn; komen er meer feestjes, hoeveel mensen komen er? En vooral vragen over het programma. Wat gaat er gebeuren op deze avond?

Van klein naar groot

Daar waar we eerst een klein feestje in gedachten hadden, is het toch (veel) groter geworden. De basis van het feest blijft hetzelfde: Een Colombiaans feest met muziek en uitzending van de wedstrijd Colombia-Polen.

Het was niet makkelijk om een ruimte te huren, omdat er veel locaties waren die geen vertrouwen hadden in ons plan. Van sommige locaties kregen we niet eens een reactie. Hoe mooi was het om te zien dat de locatie die wél vertrouwen in ons had, Zandfoort aan de Eem, binnen 8 dagen uitverkocht was. We hadden bij deze locatie zoveel credit opgebouwd met een gedegen plan, dat we gelijk mochten uitbreiden naar de hoofdzaal. Nu deze drie maanden voor de start van Colombian Vibes ook al is uitverkocht, zijn we achter de schermen bezig om er nóg een zaal bij te krijgen. Wat is gelukt, weten we sinds pas enkele dagen.

Colombian Vibes: Eén groot feest

Colombian Vibes zal een mooi feest worden, waar oude bekenden weer bij kunnen praten en waar nieuwe vriendschappen voor het leven gesloten worden. Dat is wat we voor ogen hebben met Colombian Vibes. Een Colombiaans feestje met gezelligheid, passie voor voetbal en elkaar. Zonder al te zweverig te gaan klinken, moet dit één van de Colombiaanse hoogtepunten worden van dit jaar in Nederland. Maar dan rest nog de vraag… Wat gaat er gebeuren deze avond?

Totstandkoming Programma

Het programma wordt bepaald op basis van het budget. Dit budget komt tot stand door middel van sponsoren. Omdat we helaas geen subsidie kregen voor deze culturele aangelegenheid, moest we wel een entreeprijs vragen. Deze 5,- gaat direct naar de invulling van het programma. Is er dan geen financieel gewin? Nee, maar mocht dit wel het geval zijn, dan is dit leuk meegenomen, maar zeker niet de insteek van het evenement.
Het hoofddoel van Colombian Vibes blijft de bezoekers een onvergetelijke avond bezorgen. Hier wordt erg veel moeite voor gedaan en geld uitgetrokken. Maar de organisatie en Team Colombian Vibes blijven vrijwilligers die een passie voor Colombia hebben.

Invulling

De eerste invulling van het programma die we weggeven is… Colombiaanse dansgroep Aires Colombianos.

Deze dansgroep onder leiding van Jennifer en Joram bestaan sinds 2015 en hebben optredens gedaan in binnen- en buitenland. Ook op events van SiG, Wereldkinderen, Holland Festival, Pal Mundo, Toto la Momposina, Latin Village, Summer Breeze, Rollende Keukens en Juconi hebben zij opgetreden.

De naam Aires Colombianos staat voor ‘De winden uit Colombia die uiteindelijk in Nederland terecht zijn gekomen’. Het doel van deze vrolijke dansgroep is de liefde voor Colombia op een positieve en vrolijke manier uit te stralen. Aires Colombianos danst onder andere cumbia, salsa en mapalé. De traditionele Colombiaanse danskleding is speciaal gemaakt uit Colombia en is met veel zorg in elkaar gezet. Veel lezers van Colombiaans.nl kennen de groep van hun eerdere optreden bij Colombia Cultural en van de columns van Jennifer in het Bolívar Magazine.

– Bekijk de dansers
– Bekijk het videokanaal van Aires Colombianos
– Bekijk de Instagram van Aires Colombianos
– Bekijk de Facebook-pagina van Aires Colombianos

Tickets bestellen voor Colombian Vibes

Tickets kosten 5,- per persoon en kunnen besteld worden via onderstaand formulier.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Kaarten
info@colombianvibes.nl

Website
www.colombianvibes.nl

Extra informatie:
Facebook-event
Huisregels en voorwaarden

Lees meer over Colombian Vibes

Colombian Vibes Deel 1: Meet the Team
Colombian Vibes Deel 2: De locatie
Colombian Vibes Deel 3: Amersfoort
Colombian Vibes – MAG VOOR LAATSTE KEER UITBREIDEN!
Colombian Vibes – 24 juni Amersfoort

Mobiele versie afsluiten