Site pictogram Colombiaans.nl

Colombian Vibes Deel 2: De locatie

globalsoccershop

Achter de schermen is het elf-koppige team hard bezig met de invulling van een feest. Dit feest zal meer worden dan ‘gewoon’ een feest en uitzending van een wedstrijd. Elke maandag vertellen we iets over Colombian Vibes. Vandaag vertellen we over de locatie, Zandfoort aan de Eem.

Deel 2: Locatie Zandfoort aan de Eem

De locatie in Amersfoort waar Colombian Vibes gehouden zal worden is genaamd ‘Zandfoort aan de Eem’. De locatie is per auto goed te bereiken. Ook voor de bezoekers die per openbaar vervoer komen is ‘Zandfoort ideaal gelegen. Op slechts een aantal minuten lopen van het Centraal station Amersfoort.

BESTEL HIER SNEL KAARTEN VOOR JE TE LAAT BENT! VAMOS!

Het stadsstrand van Amersfoort

Zandfoort aan de Eem staat bekend als het stadsstrand van Amersfoort en biedt mogelijkheden voor onder andere feesten, partijen en bruiloften. Op donderdagavonden is de locatie het toneel voor de zogenoemde dansavond waarbij er gedanst wordt op Latijns-Amerikaanse muziek als salsa, kizoma, bachata en merengue. De inrichting binnen is informeel en kleurig. Het totaalplaatje ademt op en top Latin en is door bovenstaande redenen meer dan geschikt om een fantastisch Colombiaans feestje te houden.

Op 24 juni zal Amersfoort geel-blauw-rood kleuren. Dan wordt Colombian Vibes gehouden. Wij laten dan niet alleen de locatie, maar de hele stad bruisen. Als je aan komt lopen zorgen wij ervoor dat je de locatie snel zult herkennen door de prachtige Colombiaanse vlag die deze dag zal wapperen aan de vlaggenstok van Zandfoort aan de Eem.
Het wordt een geweldige avond met vele verrassingen. We noemen Colombian Vibes niet zomaar een feestje, maar echt een beleving die je niet mag missen en echt bij moet zijn. Heb je nog geen tickets? Koop deze dan nu, voor je echt te laat bent.

BESTEL HIER SNEL KAARTEN VOOR JE TE LAAT BENT! VAMOS!

Hoe kom ik bij Zandfoort aan de Eem?

Auto
Parkeren:
De parkeerplaats die het meest dichtbij ligt is parkeergarage Eemplein Mocht deze vol zijn, kun je er ook voor kiezen om te parkeren in de parkeergarage van Sint Jorisplein

Trein
Neem de trein naar Amersfoort. Loop vanaf het centraal station Amersfoort naar Zandfoort aan de Eem. Bekijk hier de Google Maps-link.

Bekijk de film van Zandfoort aan de Eem

BESTEL HIER SNEL KAARTEN VOOR JE TE LAAT BENT! VAMOS!

Lees meer over Colombian Vibes

Colombian Vibes Deel 1: Meet the Team
Extra kaarten beschikbaar voor Colombian Vibes!!
Colombian Vibes uitverkocht maar wilde je toch gaan? Lees verder
Colombian Vibes – 24 juni Amersfoort

Mobiele versie afsluiten