Site pictogram Colombiaans.nl

Colombiaans start met podcast genaamd ColombiCast

ColombiCast
globalsoccershop

Vanmorgen hebben we de eerste aflevering van de ColombiCast gelanceerd. In deze aflevering sprak DJ Suba met Andrea van Volunteers in Colombia. De bedoeling van de ColombiCast is mensen aan het woord te laten komen die een leuk verhaal hebben en dit te delen met de volgers van Colombiaans.nl.

ColombiCast aflevering 1

In de eerste aflevering vertelt Andrea over haar Volunteers in Colombia. Met het bedrijf verbindt Andrea en haar team vrijwilligers en stagiaires vanuit de hele wereld met lokale non-profitorganisaties. Ook heeft zij in de afgelopen maanden met veel vrijwilligers voedselpakketten gebracht naar de allerarmsten in verschillende wijken in Medellín. Nu heeft zij een nieuw initiatief in het leven geroepen, genaamd Box2Grow.

Box2Grow

Box2Grow is een project bedoelt voor vrouwen in de wijk la Honda. Vrouwen bouwen op een sportieve manier aan hun zelfvertrouwen, leren zich te verdedigen en werken tegelijkertijd aan hun conditie. Luister hieronder naar de rest van het mooie verhaal en initiatief. Help haar om haar doel te bereiken.

Heb jij tips of wil je jouw verhaal doen in de ColombiCast? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar: info@ colombiaans.nl.

Steun Volunteers door een donatie of doe mee aan de veiling!

– Bekijk meer informatie in onderstaande links.

Website:
https://www.volunteersincolombia.com/nl/doneren

Veiling:
https://www.auction.volunteersincolombia.com

GofundMe:
www.gofundme.com/f/box2grow-colombia

Instagram:
https://www.instagram.com/volunteersincolombia

Facebook:
https://www.facebook.com/volunteersincolombia

Luister de ColombiCast hieronder

Blijf de ColombiCast volgen!

– Volg de ColombiCast

Lees ook

– Nederlander in Colombia 31: Andrea

Mobiele versie afsluiten