Site pictogram Colombiaans.nl

Colombiaans.nl start gratis Whatsapp-service

Colombiaans.nl start gratis Whatsapp-service
globalsoccershop

Het jaar 2020 is begonnen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Dit jaar willen we een een stapje extra zetten voor onze lezers. De afgelopen jaren hebben we ons best gedaan om zoveel mogelijk leuke verhalen te maken voor jou, de lezer. In dit nieuwe jaar willen we verschillende zaken nóg professioneler aan gaan pakken. We starten een gratis berichtenservice!

Volledig gratis!

We starten een gratis berichtenservice via Whatsapp. Deze is volledig gratis en je kunt je hiervoor ten alle tijden afmelden. Wat zijn de voordelen? Altijd als eerste het laatste nieuws uit Colombia op jouw telefoon! Volledig gratis en snel.

Wat moet je hiervoor doen?

Laat hieronder in het korte contactformulier jouw naam en telefoonnummer achter. Je mag ook ons telefoonnummer toevoegen en ons een bericht. Het officiële telefoonnummer van Colombiaans.nl is: 0682 41 444 0. Deze zal gebruikt worden om de berichten te versturen. Mocht je vragen hebben stuur deze gerust naar info@colombiaans.nl of stuur ons een Whatsapp-bericht.

    Hierbij ga ik akkoord dat mijn telefoonnummer wordt gebruikt om berichten naartoe te sturen door Colombiaans.nl. Ik ga akkoord met de voorwaarden (bekijk deze hieronder).

    Voorwaarden

    We zijn deze Whatsapp-service gestart vanwege de vele vragen die wij kregen. Sommige lezers geven aan dat zij geen social media hebben of juist sommige social media-kanalen niet gebruiken waardoor zij relevant nieuws missen of (te) laat lezen. De Whatsapp-service van Colombiaans.nl is volledig gratis. Je kunt jezelf hiervoor aanmelden door hierboven het korte contactformulier in te vullen en akkoord te gaan met de voorwaarden. De voorwaarden houden in dat je als allereerste op de hoogte gehouden wordt van het nieuws uit Colombia dat geschreven wordt door Colombiaans.nl. Je kunt berichten ontvangen met alles dat met Colombia te maken heeft. Denk hierbij aan acties, evenementen, nieuws en advertenties. Jouw contactinformatie is veilig en worden niet verstrekt aan derden. Heb je hier nog meer vragen over dan beantwoorden wij deze graag via info@colombiaans.nl. Wij staan voor je klaar en staan tot je dienst. Meld je snel aan voor de exclusieve gratis Whatsapp-service van Colombiaans.nl.

    Volg ons op social media!

    Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.






    * Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

    Mobiele versie afsluiten