Site pictogram Colombiaans.nl

Colombiaans.nl start Colombia-magazine… of toch niet?

globalsoccershop

Dat is de vraag. We zijn op dit moment de mogelijkheden aan het onderzoeken of een Colombiaans.nl magazine haalbaar is. Uiteraard moeten we wel weten of jullie interesse hierin hebben. Zodra we dit weten gaan we direct aan de slag. We hebben namelijk al een aantal leuke nieuwe katernen en achtergrondinformatie klaarstaan die je beslist niet wilt missen.

Schrijf je hier in als je een Colombia-magazine wilt ontvangen

Wat komt er in het Colombiaans.nl magazine?

Wat in het magazine te lezen zal zijn, zal Colombia vertegenwoordigen in de breedste zin van het woord. In het magazine staan onder andere interviews, achtergrondverhalen, puzzels, historie, voetbal, multimedia, recepten, dans, muziek en adoptieverhalen.

Wat kost het?

Een jaarabonnement zal 34,50 kosten (ex verzending). Voor dit initiatief hebben we 100 gegarandeerde abonnees nodig voor het eerste jaar.

Hoe werkt het?

Het Colombiaans.nl magazine zal 4 keer in het jaar verschijnen. Het blad staat boordevol reistips, achtergrondverhalen, historie, puzzels, Colombiaanse recepten, dans en nog heel veel meer. Het eerste jaar betreft een “test-jaar” ook wel een pilot genoemd. Je krijgt een zeer informatief blad voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Waar kan ik me inschrijven?

Laat in het contactformulier weten of je serieus interesse hebt in het Colombiaans.nl magazine en dus jaarabonnement. We hebben een foto bovenaan het bericht gezet zoals het magazine eruit kan komen te zien. We hebben minimaal 100 jaarabonnees nodig om te starten. Bij voldoende belangstelling is het streven om medio januari het eerste exemplaar op jouw deurmat te krijgen. Wat zou dat leuk zijn, een magazine alleen over Colombia! Het eerste in Nederland…

Vul hier in of je lid zou worden van een Colombiaans.nl magazine

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Schrijf je hier in als je een Colombia-magazine wilt ontvangen

Mobiele versie afsluiten