Site pictogram Colombiaans.nl

Colombiaans.nl presenteert Summer Snacks

globalsoccershop

Het is juli. De vakantietijd begint voor velen. Ook voor de thuisblijvers en de mensen die hard doorwerken deze zomer presenteren we daarom Summer Snacks.

Vanaf vandaag 3 juli plaatsen we elke maandag een Summer Snack op Facebook en Twitter. Tot en met augustus plaatsen we een Summer Snack. Verhalen van Summer Snacks zijn speciaal geschreven voor de Colombia-liefhebber en hebben verschillende onderwerpen. Soms met een lach, of soms met een traan. Verhalen over onder andere bekende en invloedrijke personen zoals Íngrid Betancourt, Simón Bolívar, Jorge Eliécer Gaitán, maar ook reisverhalen zoals 48 uur in de Koffiedriehoek, 48 uur in Cartagena, Villa de Leyva, Las Lajas en Ciudad Perdida. De onderwerpen zijn teveel om op te noemen. Maar een ding is zeker; je hoeft je de aankomende tijd niet te vervelen.

Dus geniet vanuit je luie vakantie- of werkstoel van de mooiste verhalen van Colombiaans.nl. Speciale verhalen die voor jou geschreven zijn. Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur deze gerust naar info@colombiaans.nl.
Fijne vakantie!

Mobiele versie afsluiten