Site pictogram Colombiaans.nl

Colombiaans.nl organiseert met Aires Colombianos een Colombiaanse Folklore Avond

Colombiaans.nl organiseert met Aires Colombianos een Colombiaanse Folklore Avond
globalsoccershop

Colombia is rijk aan folklorische cultuur. Dans en muziek is een belangrijk onderdeel van de cultuur en levensgeluk waar geen prijskaartje aan hangt. Je kent de beelden wel. Muziek dreunt uit de boxen op straat, prachtige vrouwen in kleurige cumbia-jurken wapperen met de uiteindes van de kledij op de maat van de muziek. De heren in hun witte kleding met sombrero en rode zakdoek dansen hier gewillig in mee. Men heeft oprecht plezier en denkt niet aan actuele zorgen maar schuift deze naar mañana.

Deze Colombiaanse folklorische cultuur wordt in Nederland uitgedragen door Aires Colombianos. Ter gelegenheid van hun 1-jarig bestaan, vieren zij dit met een Colombiaanse folklore avond. Op zaterdag 24 september organiseert Dansgroep Aires Colombianos in samenwerking met Colombiaans.nl voor de eerste keer:

Fiesta Colombia Folclórica

Het wordt een avond om niet snel meer te vergeten. Aires Colombianos zal een aantal keren optreden. Daarnaast zijn er verschillende DJ’s en speelt er een live band. Ook zullen er een aantal gastsprekers aanwezig zijn. We mogen al verklappen dat één van die sprekers Nathalie Rietman zal zijn. Nathalie Rietman leidt de stichting La Vecina in Cartagena en komt in september speciaal naar Nederland om uitleg te geven over wat La Vecina doet. Kortom, neem iedereen mee die je kent en ga los op de Caribische sferen en dans mee met Aires Colombianos. Geniet van de traditionele Colombiaanse cultuur! Jij komt toch ook?

Wat, waar en wanneer?

Fiesta Colombia Folclórica wordt gehouden in Club8 in Amsterdam. Met dit evenement ‘Fiesta Colombia Folclórica’ kun je kennismaken met de traditionele Colombiaanse cultuur. De Colombiaanse dansgroep Aires Colombianos zal een aantal keren optreden in hun diverse prachtige traditionele kledij die speciaal gemaakt is in Colombia.

Meer informatie Fiesta Colombia Folclórica

Locatie: Club8
Adres: Admiraal de Ruijterweg 56B 1056 GL Amsterdam
Entree: 8,-
Tijd: 20:00 – 01:00 uur
Verkoop: Alleen aan de deur
Activiteiten: Folklorische dansen door Aires Colombianos, gastsprekers, live muziek en DJ’s.
Bekijk het evenement op Facebook

Mobiele versie afsluiten