Site pictogram Colombiaans.nl

Colombiaans.nl kondigt groot feest aan vanwege 10-jarig bestaan

Colombiaans bestaat 10 jaar
globalsoccershop

In 2023 bestaan we 10 jaar en willen dit groots vieren. De voorbereidingen zijn (gekgenoeg) nu al in volle gang. Dit moet ook wel met de plannen die we hebben. Welke dit zijn houden we nog even geheim, maar dat het een te gek feest wordt staat vast. Wil je je nu al verzekeren van tickets?

– Schrijf je dan hier direct in dan verzeker je je nu al van tickets!

Wat gebeurde er in 2018?

We vierden ons eerste lustrum in Amersfoort op 24 juni 2018. Dit evenement waarbij we vijf jaar bestonden noemden we ‘Colombian Vibes‘. Met meer dan 600 Colombia-liefhebbers uit alle windstreken van Nederland, België en Duitsland (zelfs hele families kwamen over om dit feest mee te maken, geen grap!) én ging letterlijk het dak er van af op locatie Zandfoort aan de Eem. We hadden twee zalen, verschillende DJ’s, loterij met vliegtickets van KLM naar Colombia, Colombiaans eten, een dansgroep en muziekbands. Ge-wel-dig!

De Telegraaf kreeg lucht van dit evenement waarbij ook de WK-wedstrijd Colombia – Polen werd uitgezonden. De krant wilde kijken of de fans wel écht zo fanatiek waren als zij zelf beweerden. Bekijk een sfeerimpressie van De Telegraaf van Colombian Vibes hieronder.

Wat gaat er gebeuren in 2023?

In 2023 organiseren wij een groot jubileumfeest waarin we ons 10-jarig bestaan vieren. In de aankomende maanden vertellen we je meer over wat er gaat gebeuren. Maar dat het legendarisch gaat worden staat vast.

? SAVE THIS DATE ? SAVE THIS DATE ? SAVE THIS DATE

Ok, genoeg gepraat: SAVE THIS DATE. We hebben het 10-jarig jubileumfeest van Colombiaans.nl genaamd Colombian Vibes gepland op….. ? tromroffel…:

? Zaterdag
24 juni 2023

Heel toepasselijk, nietwaar? Overige informatie volgt nog.

Waarom kondigen wij dit nu al aan?

Omdat het vandaag precies vijf jaar geleden is dat we ons 5-jarig bestaan vieren en we het jou als trouwe fan gewoon een cool Latin feestje gunnen en iedereen de kans willen geven om erbij te zijn.

Daarnaast zijn er verschillende zaken waar we rekening moeten houden. Een van deze zaken is de capaciteit. We willen een locatie die genoeg ruimte biedt aan het aantal bezoekers, dus dan is het handig dat we op voorhand een beeld hebben van het aantal geïnteresseerden. Dit zodat we tijdig een juiste keuze kunnen maken voor een locatie.

Waar kan ik kaarten kopen?

We werken net zoals vijf jaar geleden met een lijst. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Vul het onderstaande formulier in en je bent verzekerd van het Jubileumfeest van Colombiaans.nl. Let op! Het aantal te kopen tickets zijn niet oneindig. Dit feest wil je niet missen. Ook voor de mensen die de vorige editie voor een dichte deur stonden vanwege een totaal uitverkocht huis (dit waren er best wel wat).

 

Deelnemen als sponsor?

Laat dit dan direct weten. We werken op dit moment aan mooie pakketten, zet jouw bedrijf op een vrolijke en sfeervolle manier in het zonnetje tijdens en voor Colombian Vibes. Heb je leuke tips of ideeën laat deze dan achter in het veld ‘Opmerkingen of vragen’.

Schrijf je hier onder in voor kaarten.

Vul je naam, e-mail, telefoonnummer en aantal gewenste kaarten in. Het laatste kwartaal van dit jaar ontvang je pas een betaallink voor het aantal tickets. Heb je leuke tips of ideeën laat deze dan achter in het veld ‘Opmerkingen of vragen’.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Voorwaarden

  • Als je je inschrijft voor kaarten gaan wij er van uit dat je deze afneemt.
  • Wij gebruiken je telefoonnummer voor het verzenden van het laatste nieuws uit Colombia.
  • Wij gebruiken jouw gegevens voor communicatie voor en namens Colombiaans.nl en delen deze nooit maar dan ook nooit met derden.
  • De contactgegevens die worden achtergelaten worden gebruikt voor updates van het evenement.
  • Heb je leuke tips of ideeën laat deze dan achter in het veld ‘Opmerkingen of vragen’.
  • Datum? Zaterdag 24 juni 2023. Ja, zet hem gelijk in je agenda voor volgend jaar en neem de rest van de week die erop volgt vrij.
  • Prijs van een ticket? We bestaan 10 jaar dus de prijs zal 10,- euro zijn. (exclusief servicefee aan betaalproviders waar we (helaas) niets aan kunnen doen).
  • Dit feest is geschikt voor kinderen. We laten een springkussen aanrukken om de boeven lekker moe te laten worden
  • Tijd: 18.00 – 01.00 uur
  • Mobiele versie afsluiten