Site pictogram Colombiaans.nl

Colombiaans.nl is official partner van Colombia Festival

Colombiaans.nl is official partner van Colombia Festival
globalsoccershop

Colombiaans.nl en Colombia Festival gaan een unieke samenwerking aan. Wij mogen de official partner zijn van het onafhankelijkheidsfeest genaamd Colombia Festival.

» Koop hier direct jouw tickets voor Colombia Festival

Wij zullen het festival, wat DJ John de Colombia organiseert, helpen met de promotie. Dit feest zal zoveel mogelijk in het teken staan van Colombia. Alles wat Colombia is zal samenkomen in dit festival wat gehouden wordt op 20 juli. Niet geheel toevallig de officiele dag waarop Colombia onafhankelijk werd. Wij als Colombiaans helpen het Colombia Festival met promotie, sponsoren en doen wat zaken ‘achter de schermen’. Geniet, lach, dans, proef en ervaar de cultuur van Colombia! Op 20 juli in Amsterdam.

Nieuwe samenwerkingen

In de aankomende tijd zullen we meer partnerships aan gaan. We kunnen er nog niet al te veel over vertellen maar ook onze samenwerking met Andrea van Mi Bario mi Sueno gaan we intensiveren.

Colombia Festival op Facebook

Bekijk hier het evenement op Facebook. Bekijk het Colombia Festival direct hier.

Wanneer? 20 juli 2024
Tijd: Vanaf 14.00 uur
Waar? IJLAND (Tt. Vasumweg 171, 1033 SG Amsterdam)
Kosten: Let op! Er zijn verschillende prijsschijven, hoe eerder je een ticket koopt hoe goedkoper je uit bent. De Early Bird is net begonnen en kost 16,- euro, dus koop je ticket snel want Late Birds betalen 30,- euro.

» Koop hier direct jouw tickets voor Colombia Festival

Mobiele versie afsluiten