Site pictogram Colombiaans.nl

Colombiaans.nl – 5 jaar – Jubileumfeest (1)

globalsoccershop

De meeste weten het ondertussen al, Colombiaans.nl bestaat in 2018 maar liefst 5 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Hoe? Nou, zelf dachten we aan een mooi feest en omdat de voetbalselectie zich heeft geplaatst voor het WK dachten we aan het uitzenden van een WK-wedstrijd van Colombia, eigenlijk dubbel feest dus!

Tijd, locatie en datum?

Dit is waarschijnlijk het kortste antwoord dat we ooit gegeven hebben. Onbekend. Want nu is het zo dat Rusland er bijzondere tijden op nahoudt als het gaat om de speeltijden. De wedstrijden zullen, volgens de laatste informatie, gespeeld worden om 13.00 uur, 16.00 uur en 19.00 uur. De locaties en data is nog onbekend.

Wanneer wordt er meer bekend?

Het WK zal gehouden worden van 14 juni tot 15 juli 2018. We mikken zelf op een datum van 14 juni tot 24 juni. Op 1 december 2018 zal de loting voor het WK Rusland 2018 plaatsvinden. Vrij snel hierna komen wij met een datum waarop het feest en uitzending van de wedstrijd van Colombia gehouden zal worden. Op dit moment zijn wij locaties aan het bekijken.

De kans is groot dat het jubileumfeest niet in de randsteden gehouden zal worden, maar in centraal Nederland. Amersfoort is de plaats waar Colombiaans.nl immers zijn roots heeft liggen. Dit ook, om zoveel mogelijk mensen vanuit het noorden, oosten, westen en zuiden met elkaar te kunnen verbinden. Samen maken we er één groot feest van! Het wordt fantastisch! Heb je vragen, ideeën of tips? Wil je helpen, heb je goede connecties? Laat het ons gerust weten in het contactformulier hieronder.

Tips of opmerkingen?

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Mobiele versie afsluiten